Hyacinth sa
for 2år siden:
Datteren min skulle lage sjokoladetrøfler, men det var kun de med mørk sjokolade som ble faste nok i massen til å kunne trilles til kuler. Den hvite sjokolademassen ble bare rennende og må nok heller kunne kalles en ganache. (Kanskje det er lov å skrive ganasj, nå, forresten? :vetikke: )
Hva kan vi bruke den til? Hele familien er litt kvalme av alle julens kaker og desserter, så det frister ikke helt.
Vi skal på stort slektstreff med medbragt mat/kaker/snacks i romjulen. Kanskje det kan brukes til noe som egner seg for det? :gruble:
Dixie Diner sa
for 2år siden:
Ser du er lei av konfekt, men må bare anbefale disse! Jeg lager dem stort sett uten konjakk og kanel:
www.regal.no/oppskrifter/hvit-sjokoladetroffel-med-lime-og-konjakk/
frukt sa
for 2år siden:
Du kan lage mousse, eller en kake med mousse.
Charlie sa
for 2år siden:
Ville tenke at man kan bruke massen i Blondies og evt tilpasse oppskriften litt?
www.godt.no/oppskrift/2150/blondies-med-hvit-sjokolade
Hyacinth sa
for 2år siden:
Tusen takk for gode forslag! :blomst:
Polyanna sa
for 2år siden:
Legge dem som glasur oppå julekaker? :vetikke:
Hyacinth sa
for 2år siden:
Polyanna sa:
Legge dem som glasur oppå julekaker? :vetikke:
Det var jaggu en riktig god idé!
Polyanna sa
for 2år siden:
:stolt:
Strå sa
for 2år siden:
Det viktige spørsmålet er om dere ble kvitt den hvite sjokoladegrinchen. Hva brukte dere den til?
Hyacinth sa
for 2år siden:
Strå sa:
Det viktige spørsmålet er om dere ble kvitt den hvite sjokoladegrinchen. Hva brukte dere den til?
Det skal jeg si deg, for den ble nemlig spist med skje rett fra glasset tidligere i dag. Før nevnte juleselskap, til og med… :sparke:
Hyacinth sa
for 2år siden:
Sjokoladegrinchen!? :rofl: That’s not me! :knegg:
Charlie sa
for 2år siden:
Kampen mot matsvinn, glass for glass. :stolt:
Hyacinth sa
for 2år siden:
Charlie sa:
Kampen mot matsvinn, glass for glass. :stolt:
Marsvin er (dessverre) ikke et stort problem her i huset. Alt går i grisen, og særlig i disse juletider.
Malama sa
for 2år siden:
Marsvin? I grisen?
Selv i disse juletider!!!
Hyacinth sa
for 2år siden:
But of course. Marsvin er fast juletradisjon hos oss. :nemlig:
(Mannen har faktisk spist marsvin. Det var ikke godt, men er visst nasjonalretten i Peru.)
Skilpadda sa
for 2år siden:
Hyacinth sa:
Marsvin er (dessverre) ikke et stort problem her i huset. Alt går i grisen, og særlig i disse juletider.
Alt går i [mar-]svinet? :knegg:
Hyacinth sa
for 2år siden:
:knegg: