Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvordan bruke opp hvit sjokoladeganache?

#1

Hyacinth sa for siden:

Datteren min skulle lage sjokoladetrøfler, men det var kun de med mørk sjokolade som ble faste nok i massen til å kunne trilles til kuler. Den hvite sjokolademassen ble bare rennende og må nok heller kunne kalles en ganache. (Kanskje det er lov å skrive ganasj, nå, forresten? :vetikke: )

Hva kan vi bruke den til? Hele familien er litt kvalme av alle julens kaker og desserter, så det frister ikke helt.

Vi skal på stort slektstreff med medbragt mat/kaker/snacks i romjulen. Kanskje det kan brukes til noe som egner seg for det? :gruble:



#3

frukt sa for siden:

Du kan lage mousse, eller en kake med mousse.



#5

Hyacinth sa for siden:

Tusen takk for gode forslag! :blomst:


#6

Polyanna sa for siden:

Legge dem som glasur oppå julekaker? :vetikke:


#7

Hyacinth sa for siden:

Det var jaggu en riktig god idé!



#9

Strå sa for siden:

Det viktige spørsmålet er om dere ble kvitt den hvite sjokoladegrinchen. Hva brukte dere den til?


#10

Hyacinth sa for siden:

Det skal jeg si deg, for den ble nemlig spist med skje rett fra glasset tidligere i dag. Før nevnte juleselskap, til og med… :sparke:


#11

Hyacinth sa for siden:

Sjokoladegrinchen!? :rofl: That’s not me! :knegg:


#12

Strå sa for siden:

:ja:


#13

Charlie sa for siden:

Kampen mot matsvinn, glass for glass. :stolt:


#14

Hyacinth sa for siden:

Marsvin er (dessverre) ikke et stort problem her i huset. Alt går i grisen, og særlig i disse juletider.


#15

Malama sa for siden:

Marsvin? I grisen?

Selv i disse juletider!!!


#16

Hyacinth sa for siden:

But of course. Marsvin er fast juletradisjon hos oss. :nemlig:

(Mannen har faktisk spist marsvin. Det var ikke godt, men er visst nasjonalretten i Peru.)


#17

Skilpadda sa for siden:

Alt går i [mar-]svinet? :knegg:



Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.