Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvor får jeg god hjelp til å kjøpe felleski i Oslo?

#1

Input sa for siden:

Jeg fikk nye ski i julegave, men må kjøpe dem selv. Jeg har virkelig null peiling på ski, så jeg trenger en butikk som hjelper meg. Det er også viktig at de gir meg det jeg trenger, ikke det som er mest fancy. Men vil gjerne ha dem i mange år og betaler derfor gladelig litt.

Jeg er veldig liten og lett, så bruktkjøp på Finn utgår. Har sett litt, men de færreste oppgir vekt/lengde på bruker.


#2

Gerbera sa for siden:

Jeg kjøpte mine felleski på Oslo Sportslager, og var veldig fornøyd med servicen der. Jeg dro dit for å kjøpe en ski jeg syntes så veldig fin ut (utseende altså :knegg:), og endte opp med en ski som ikke finnes pen, men som passer min bruk perfekt.

Jeg har også handlet stor tursekk der, og sykkel til ungdommen, opplever å få god hjelp hver gang jeg er innom. I nettbutikken derimot, og på epost, der er servicen begredelig.


#3

annemede sa for siden:

Om du er liten og lett kan det hende at junior ski er tilstrekkelig, ofte billigere enn voksenski. Tror 55 kg er grensa.


#4

Timar sa for siden:

Oslo sportslager er absolutt et godt tips. Ellers tror jeg nok alle sportsbutikker "klarer" jobben. Det er vel mest flaks/uflaks med den enkelte selger du møter. Jeg fikk kjempegod hjelp til å finne nye slalomstøvler hos xxl i Storgata. Felleski kjøpte jeg hos Sport1.


#5

Input sa for siden:

Oppgir man med eller uten klær når man vurderer vekt på ski? Jeg er under 50 kg uten klær, men også veldig frossen, så neppe med alle klærne jeg må ha på meg. Og skal gå sammen med barna / er veldig pysete, så kommer neppe til å gå meg varm heller.


#6

annemede sa for siden:

Med eller uten klær vet jeg ikke. Men det er totalvekta som har betydnig mtp smøresone etc. Men det får du hjelp til i butikk. om du alltid går med 20 kg tung sekk så må det med i beregninga liksom.
.


#7

Polyanna sa for siden:

Det er totalvekten som teller, så vei deg med klær.

Oslo sportslager eller den på Ullevål stadion.

En med godt utvalg og stort lager. Du vil ha mange tilgjengelige kombinasjoner av typer, lengde og vekt.


#8

Lavender sa for siden:

Voksenski starter på 50 til 65 kg, som Madshus skiene jeg kjøpte til eldste. Hun var for lang for jr ski som stopper på 167 cm. Bull ski og kajakk er også en bra butikk, men dyrt. Og Foss sport på Strømmen.


#9

Input sa for siden:

Jeg er jo bare 157 cm. :knegg:


#10

Polyanna sa for siden:

Bare et lite rusk. :knegg: :hjerter:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.