Eldstemann lagde julemiddag (ribbe) for 11p på torsdag. Gutta krutt hadde julebord.
Fikk god instruksjon og hadde han på telefon noen ganger men uansett er jeg stolt av at han turte. Og han fikk masse skryt av kompisene.
Så han var med og lagde julemiddagen her og lagde sausen. Flink sønn altså. :hjerter:
Han har bursdag nå i romjulen så tenkte å kjøpe en kokebok til han.
Noen som har tips til en vettug kokebok for ferskinger, og som samtidig har oppskrift på litt finere helgemat.
Tar også gjerne imot tips til forkle som passer for gutter. :)
Aner ikke, men vi ga trines kokebok for unge koker til en gutt i familien denne jula. En blanding av baking, middag, "hjem fra skole" - mat mm.
Har ikke bladd i den da, det var klikk og hent utfra tips fra den aktuelle familien om ønsker. Den er rettet mot ungdom.
Men litt yngre ungdom enn din innser jeg når jeg begynner å regne på hvor langt ut på 2000-tallrt vi eeeeeegentlig er kommet. For i mitt hode er visst det mer sånn 15 - ish han skulle vært, men jeg innser at, vel... Det er lenge siden 01 gitt.
Jeg har alle de som Lavender linker til. Men den jeg liker best er Trines kokebøker (Trine Sandberg, bloggeren) Alle hennes oppskrifter gir godt resultat. Og om asiatisk mat er Alt Asiatisk virkelig bra, men der er det kun asiatiske oppskrifter. For baking liker jeg krem.no Elin sine bøker, og Schakenda sin. Og Sverre Sætre.
Enig i at kokebøker er flott for inspirasjon, særlig hvis man ikke er veldig erfaren. :) Nå bruker jeg nesten alltid nettsøk, men det er jo fordi jeg stort sett allerede vet hva jeg vil lage.
Kan istemme anbefaling om Sverre Sætres bakebøker, de er hyggelige og lette å bruke og med gode kaker.
Jeg jobber sammen med en ung mann som nylig sa at han bruker Kokkejævel sin "Hva skal vi ha til middag?" mye. Han har også forkle derfra så jeg nylig på et julebilde :knegg:
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.