Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Kan noen stoppe meg?

#1

Karamell sa for siden:

Nå er snart all den hjemmelagete julekonfekten spist opp! :o


#2

Sitron sa for siden:

Du burde dele med meg. :nemlig:


#3

Pastill sa for siden:

Du kommer til å bli smellfeit Karamell i jula. :nemlig:


#4

Karamell sa for siden:

Jeg burde dele med gjestene som kommer i julen. :himle:


#5

Karamell sa for siden:

No problem! :rolleyes:


#6

Azi sa for siden:

Man blir ikke feit av å spise karamell engang i året. Men om du starter å spise karamell engang og aldri slutter da kan du bli feit.

Kos deg med karamellen din du. :D


#7

Kaija sa for siden:

Jeg prøver også å bremse. Det er ikke lett i det hele tatt. I dag var det konjakkulene som fikk gjennomgå. Skulle lage en diger porsjon, men så var de så gode at det ble igjen en mye mindre ladning enn det jeg hadde tenkt. Prøvesmakingen avslørte at de ble bedre og bedre for hver kule som ble smakt. Kanskje jeg hadde vært rundhåndet med mannens fine konjakk. :D

Ingen gode råd altså, men masse forståelse herfra.


#8

Blondie sa for siden:

Pssss, bare bak nye! :hjelpsom:


#9

Nooria sa for siden:

Minner meg om hvorfor ikke jeg baker og lager konfekt til jul :rolleyes:.


#10

Nessie sa for siden:

:fnise:

Vi har snart spist opp Sarah B kakene :sparke:
Så jeg har ingredisensene klare til en ny runde i helga... ;)


#11

rajraj sa for siden:

Det er jo bare å spise på! Julegodtet og -kakene smaker jo alltid best før romjula. :nam: Mye bedre å lange innpå og nyte nå, enn å pliktskyldig spise opp restene i januar.

For da har man jo mye mer lyst på potetgull. :popcorn:


#12

Dixie Diner sa for siden:

Sånt fikser jeg glatt ved å lage doble og triple porsjoner. :løsningsorientert: :knegg:


#13

Tuppen sa for siden:

Her er det heller ingen hjelp å få. Her forsvinner det raskt unna.... :nam:
I dag har jeg lagd sjokoladetrøfler og cappuchinopraliner - og holder på å smelte sjokolade til de franske brosteinene. Jeg lager det i kveld, sånn at jeg kan skynde meg å pakke inn det jeg skal gi bort i morgen tidlig. (Så kan jeg lage mer i morgen. Snickerskonfekten hørtes himmelsk ut)
Men så håper jeg at jeg klarer å gi meg. ;)


#14

Karamell sa for siden:

Jaja, har kjøpt inn ingredienser til ny fudge og til risboller i dag. :D
Mulig jeg må lage mer caffe latte trøfler og appelsinsjokoladetrøfler også. :sparke:


#15

Mei sa for siden:

Det lages jo for å spises :dulte:


#16

annemede sa for siden:

Jeg har tatt knerten på risbollene fra svigermor.


#17

Kneazle sa for siden:

Helt enig med Rajraj, det er jo det er godt! I romjula er man jo proppfull av fete middager og søte desserter at man ikke har lyst på godis etterpå.

Men du, Karamell... Jeg har akkurat satt en form med fransk brostein i kjøleskapet. Skal gi det bort i søte små bokser som snuppa har malt.:glis: Kan jeg bare skjære det biter og legge i boksene, eller må jeg pakke hver enkelt bit i cellofan, tror du?


#18

Hyacinth sa for siden:

Høh. Som om DET hjelper! :niks:


#19

Tuppen sa for siden:

Som jeg skulle sagt det selv.
(Men om de smaker halvparten så godt som røra gjorde, så tviler jeg vel egentlig på at det blir så mye å pakke inn.....)


#20

Storm sa for siden:

Jeg hadde et problem med kick på pepperkaker tidligere i dag. Så lot jeg 3-åringen og kameraten pynte de med melis og Non-stop. Nå frister de IKKE lenger. :humre:


#21

Hyacinth sa for siden:

Jeg fikk spysyka natten etter at jeg hadde bakt pepperkaker. Dermed forsvant lysten i en fei. Anbefales. Det er nå gått ti dager siden dette og jeg har fremdeles ikke lyst på.


#22

Kneazle sa for siden:

Host! :rødme: :Tørker bort sjokoladebarten:


#23

Kneazle sa for siden:

Jeg hadde akkurat den samme opplevelsen med hvite kakemenn for tre år siden. Og jeg spiser det fortsatt ikke. :sukk:


#24

Tuppen sa for siden:

He he - jeg passet nøye på å ikke få noe utenfor - det er jo sjokoladesløsing. :D
Har en pakke nougat liggende - spørs om det ikke blir en runde til......


#25

Karamell sa for siden:

Jeg har de løst i en boks ihvertfall. Har matpapir under og over.


#26

Kneazle sa for siden:

Supert! Takk for svar, og god oppskrift! :blomst:


#27

Karamell sa for siden:

Oppbevares kjølig da. Det skal sies at jeg ikke har smakt på Brosteinene. Jeg tåler ikke nøtter og nougaten er full av det.


#28

Tuppen sa for siden:

Da kan jeg opplyse at de smaker fortreffelig. :D
(og man trenger dessverre ikke vente til neste dag før den er stiv nok til å skjæres opp :p)


#29

Che sa for siden:

Julekakene og julekonfekten smaker best før jula - sånn er det bare med den saken! Alle gjestene har allerde spist for mye konfekt hjemme hos seg selv!

Du har tross alt et nick å leve opp til også!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.