Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Votter til slalåm

#1

millact sa for siden:

Vi er på fjellet på slalåm; fryser på hendene og trenger bedre votter. Tips?


#2

Niobe sa for siden:

Bula sine votter er billige og gode. Ellers er jeg kanskje mest fornøyd med Neomondo sine vindvotter med linerhansker/votter i ull inni.


#3

Elisabet sa for siden:

Jeg elsker slaomvotter som har sånn strikk til å ha rundt håndleddet, så kan jeg ta av votten i heisen uten å være redd for å miste den. Eller at den bare kan henge ned uten å dette på bakken underveis om en stopper. Jeg har noen gode fra Norrønna, men de er mange år gamle nå, men elsker konseptet med god vindvott på utsiden og god ullvott inni som henger sammen. Og har de såpass store at jeg kan få en tynn ullvante inni i tlllegg om det er ekstra kaldt. Så håper på å finne nye liknende om noen vet om noe sånt, så får sjekke ut hva Neomondo er.


#4

Mikkeline sa for siden:

De jeg har vært mest fornøyde med er Hestra sine, men de koster litt.


#5

Lavender sa for siden:

Vi har og har hatt litt ulike Hestra votter, mannen har votter som ligner. Felles er at vi foretrekker typen ullvott med vindtrekk og festesnor.


#6

Niobe sa for siden:

Jeg har Hestra sine votte-reimer på alle mine votter. Tror de koster 40 kr. Jeg synes ikke Hestra sine votter er verd prisen i forhold til billige, og jeg foretrekker tynn vott/hanske med trekk utenpå, fordi man ofte tar av det ytterste laget for å rette på noe.


#7

Martis sa for siden:

Jeg fryser i Hestra og tror jeg må kopiere trikset til Niobe med tynne ullvotter inni i tillegg til foret. Jeg liker veldig godt at de er høye og vindtette og strikken som gjør at jeg ikke mister de.


#8

Palmen sa for siden:

Jeg har ti år gamle Norrønna som er de beste vottene jeg noen gang har hatt. Blir aldri kald. Aldri.


#9

Timar sa for siden:

Jeg har et par eldgamle Hestra-hansker som funker gull. Jeg fryser veldig lett, men aldri på hendene med dem på.


#10

Niobe sa for siden:

Jeg anbefaler virkelig Bula sine ull-liner hansker. De er perfekte inni andre votter/hansker, og varmer forbausende mye. Jeg kan bruke hendene som vanlig med dem på, og dermed blir jeg ikke så kald om jeg må ta av vottene for noe.


#11

venla sa for siden:

Vindvotter med ullvott inni har jeg aldri fryst med. Brukes både i slalombakken og sykkelpendling om vinteren.


#12

Niobe sa for siden:

Jeg må bare legge til at Neomondo sine vindvotter ble kjøpt for 69 og 99 kr på tilbud, og de er bedre enn de dyre vi har. Jeg har dem i to str, et par med plass til tovede votter inni og et par med bare plass til tynne ull-linere. Funker perfekt. Og så med Hestea sine votte-stropper på.


#13

millact sa for siden:

I dag var det minus 5 og jeg brukte 38 år gamle Salomon votter. De er perfekt til vinter-og påskeferie med plussgrader, men ikke i dag.


#14

millact sa for siden:

Niobe: Hvor får jeg tak i det du har?


#15

Lyppa sa for siden:

Jeg så både liner hansker og vindvotter fra Neomondo hos XXL for en stund siden. Mener prisen var under 200 for vottene, kanskje samme for hanskene.


#16

Niobe sa for siden:

XXL, ja.



#18

Ruslebiffen sa for siden:

Jeg fryser innmari lett på hendene (har likfingre/Raynauds fenomen), og har ennå ikke funnet noe som funker skikkelig bra på slalåm. Det nærmeste jeg kommer er liners fra Bula inni Hestravotter (ullvott med vi vindvott utenpå), men det holder ikke hele veien det heller. Jeg vurderer veldig å kjøpe meg votter med varmekabler, men de koster det hvite ut av øyet…


#19

millact sa for siden:

Kanskje ullvotter inni mine gamle votter duger. Må ut på shopping en dag. Slalåmtur om en måned.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.