Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Buksehjelp - ny jobb

#1

Millen sa for siden:

Nok en tråd om klær- jeg begynner i ny jobb i januar-kontorjobb og trenger nye jobbebukser i første omgang helst bukser i cordfløyel som er litt varmere enn Jeans.
Jeg har innsett at de buksene jeg har er for tynne nå på vinteren. Og jeg hater stillongs/strømpebukser osv på generell basis.
Noen som vet hvor jeg får tak i fine/ordentlig bukser til jobb bruk.
Helst fysiske butikker for buksekjøp på nett er story sett bom med str. og lengde. Jeg er 181 høy, og bruker stort sett str. 44-46xl/xxl etter merke. Jeg betaler heller mer for kvalitet. H &M bukser er uaktuelt fordi er alltid for korte i beina.


#2

gnuri sa for siden:

De har masse kordfløyelbukser på salg på Mappstore nå. Mange med benlengde 84.


#3

Millen sa for siden:

Takk for tips. :)



#5

veobra sa for siden:

Min favoritt er fra Noa Noa. Jeg har ikke sett så nøye etter denne sesongen selv om jeg er på jakt etter det samme.


#6

frukt sa for siden:

Match har bukser i cordfløyel.


#7

Fintdethei! sa for siden:

Lois har noen veldig myke. Jeg har ikke prøvd merket selv, bare kjent på dem. On the high end prismessig, da.


#8

løve70 sa for siden:

De ser ganske fine ut synes jeg. Har en jeans variant. Den er myk og har fin passform.


#9

m^2 sa for siden:

Jeg har kjøpt denne i to varianter fra Lois, Mary Global, og Raval. Raval har jeg ikke brukt enda... men Mary er myk og god, med stretch, og i et litt tykkere stoff. Og pen i snittet + kan fås kjøpt i flere lengder, som jeg liker siden jeg har litt stutte bein :)

NB: den føles som den vider seg litt så bedre å gå ned enn opp i størrelse.

Her er link til Lois cordfløyel hos Zalando.


#10

Teflona sa for siden:

Jeg bruker tynne ullbukser, som ser ut som dressbukser, fra Arket. Elsker dem! Hilsen frysepinn med kontor som sjelden kommer over 18-19 grader.


#11

Fintdethei! sa for siden:

Hvordan er de i størrelsen?



#13

Input sa for siden:

De ullbuksene var utrolig fine! Men er merket for lange kvinner? Str. 36 på en 180 cm lang kvinne må bli veldig langt på de fleste andre. Tror du det er mulig å legge opp på en pen måte? Noen stofftyper er vanskelige å sy i (for amatører som meg i hvert fall).




#16

Charlie sa for siden:

Når jeg ikke vet, bestiller jeg en haug forskjellige bukser på Zalando. Gjorde det sist jeg måtte finne nye jeans. Om man henter pakken med en gang og returnerer det man ikke skal ha rett etter, vil returen ha slått inn før fakturaen forfaller så man bare betaler for det man beholder.

Ellers bestiller jeg av og til fra Long Tall Sally i England.

www.longtallsally.com/lts-tall-black-scuba-wide-leg-trousers-p

De har fine søk hvor man kan søke på grupper som workwear, eller feks smart trousers
De har dessverre ikke fysisk butikk lenger. Jeg synes de britiske merkene er gode på å ha endel «kontorklær», de er vel litt mer formelle enn oss, og har gjerne egne seksjoner for jobbklær.

Hvis man ikke er så sømkyndig kan det være fint å finne seg en god lokal systue. Har en fast skredder vi bruker. Et plagg som er tilpasset ser mye mer smashing ut. Gjør ikke det på alt mulig, naturligvis, men nøkkelplagg. Hvis en jakke jeg har kjøpt ikke er helt som den burde, gjør det stor forskjell å tilpasse den så den går ut og inn på de rette stedene.

Det har vært en lukket gruppe på Facebook for høye kvinner hvor man bl.a. delte shoppingtips, vet ikke hvor aktiv den er nå.



Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.