Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Favoritt brødoppskrift

#1

kamp sa for siden:

Hva er din favoritt brødoppskrift?

Jeg vet det en gang var snakk om en som mange her bakte. Jeg lagret det men eh hvor..?

Både eltefrie, og ‘vanlig» av interesse


#2

him sa for siden:

Jeg liker det "hellebrødet" som det er oppskrift på her inne. Synes det er enkelt å ikke elte og smaker godt :)




#5

Magica sa for siden:

Jeg kan sitere dette, jeg bruker som regel 5,5 dl vann, og ca dobbelt så mye mel. Ha gjerne oppi litt yoghurt naturell, og litt honning. Jeg bruker hvetemel, havregryn og mel til grovbakst. Og kanskje litt frø.


#6

kamp sa for siden:

At ting tar tid å lage er det minste problemet.. jeg har for mye tid med bare fem timer søvn om natta og tilnærmet ingenting å gjør på dagene noen ganger. Så får sette et brød hver time da så har jeg noe å gjør på :D


#7

kamp sa for siden:

Ja, det er grytebrød jeg også lager men å be en som ikke har spist gluten på 22 år og som heller ikke spiser brød (utenom rent mandelmel brød :rolleyes:) aiden 2008.

Kløber på glutenfrie brød og hvordan de oppføre seg. Brukt 2,5 tonn mel når jeg drev bakeri (men spiste aldri brødet, justerte kun på tilbakemeldinger og ønsker). Men hvetemel? Nope… det kan jeg ingenting om.

Derfor må eh ting inn med t skje der i forhold til væske eks. Fordi jeg merker jo at deigene oppføre seg veeeeldig forskjellig i grytebrød :p


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.