Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Fortell meg om Posca-penner?

#1

~TM~ sa for siden:

Hva er det som gjør at de er så bra? Poden fikk et sett med 24 penner og er ikke spesielt fornøyd. De flyter ut sier han… Han har dog bare testet en farge.


#2

Effie sa for siden:

Kva teiknar han på? Prøv anna underlag?

Eg har nokre, har stort sett brukt dei på kartong, tre og keramikk. Ingen utflyting og vanvittig god kontroll, og dekkar lett og særs godt.


#3

Karamell sa for siden:

Vi bruker dem til merking av bøker på jobb. :knegg:


#4

~TM~ sa for siden:

Han har prøvd en pen på tegneark


#5

Tallulah sa for siden:

Jeg tror det er lurt å teste litt ulike ark. Og om han ikke har tegnet med sånne tusjer før, kanskje se noen YouTubevideoer med teknikk og sånn. Man kan bygge farge på en litt annen måte enn vanlige tusjer, men om arket er feil og det blir for vått kan det sikkert blø.




#8

~TM~ sa for siden:

Takk!


#9

tink sa for siden:

Lillesøster er glad i å tegne og har ønsket seg poscatusjer til bursdag og jul i fjor. Det er jo dyre tusjer, så dersom han ikke liker de, så ville jeg byttet i noe annet. Er enig i at det er viktig med godt papir for å få fullt utbytte av tusjene.


#10

~TM~ sa for siden:

Neppe mulig å bytte. Det er en mappe med 24 tusjer og to er åpnet. Jeg prøver å kjøpe annet papir først, prøver ev å selge dem etter det.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.