Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Tirsdag


#2

tink sa for siden:

God morgen! Har fått både frokost og kaffe, så nå kan resten av dagen bare komme. Fint vintervær her vest, det lyser jo litt opp.


#3

Sissel sa for siden:

God morgen! På kontoret i dag. Her er det passe med folk heldigvis. Tirsdagen pleier det å være mye folk her, men, ikke så ille i dag m.a.o.

Irriterende omkjøring p.g.a. veldig langvarig veiarbeid. Tror det skal være her i et par år fremover.

Tungt å stå opp kl. 6 idag kjenner jeg, men, men.


#4

Mex sa for siden:

God morgen.
Første dag på jobb etter ferie. Zombietrøtt i dag kjenner jeg. :gjesp:


#5

Eia sa for siden:

Morn, morn. Kaffe på plass. I dag skal jeg sammenligne tall, og fortsette på kursinnhold. Veldig stille på ordrefronten, men det pleier det jo også å være på denne tiden. Neste uke blir det salgsjobbing en stund igjen. :hverdagen i en småbedrift: :jupp:


#6

Fintdethei! sa for siden:

Sliter med å akseptere at jeg ikke bare kan sitte i godstolen min og strikke, lese og se dølle ting på tv. Denne uken blir hard.


#7

Pappalille sa for siden:

Sitter på jobb og kjenner at jeg ikke orker en dag maken til den jeg hadde i går, men det er ikke som om jeg kan velge i dette yrket. Jaja, kun to dager på jobb denne uka, så er det pensum og oppgave på planen. Neste uke er det fire dager i Lillehammer, så jeg holder vel ut litt hurlumei i dag.


#8

Stompa sa for siden:

Morn herfra også. Har kjørt Herremannen og samboeren på flyplassen, og er på plass på jobb. Fikk som vanlig ikke sove i natt - det skjer alltid siste natt av ferier. :gaah: Jaja; vet av erfaring at i dag kommer til å gå greit, og så er det viktigste at jeg kommer meg i seng i kveld, ellers blir morradagen grusom.


#9

star sa for siden:

På kontoret.
Sliter skikkelig med søvnen og hvis det ikke snur i natt så må jeg gjøre skikkelig tiltak.


#10

Toffskij sa for siden:

Morn. For en gangs skyld kommer min ekstremvarme islandske kofte til nytte – UiO hevder de holder temperaturen på lesesalene på 19 grader, men jeg tror det er mindre.


#11

Tjorven sa for siden:

Jeg har nesten ikke sovet i natt. Fitbiten min sier at jeg avsluttet søvnen kl 03.41, og det tror jeg på. Men jeg skjønner ikke hvorfor. Det er ikke tusen tanker som kverner (det pleier å være årsaken til mine søvnproblemer), men i natt var jeg bare rett og slett ikke trøtt. Jeg fikk lest masse da. Ikke så galt at det ikke var godt for noe.

Ellers fikk jeg avlyst dagens eneste møte, så jeg har en møtefri dag. Det er flere år siden sist det skjedde, og normalt sett har jeg møter gjennom nesten hele arbeidsdagen. Men nå skal jeg skrive et notat som jeg tror ingen kommer til å lese. Det er jo kjempegøy. :snill:


#12

Serafin sa for siden:

Alle ungene på skolen. Bare Storebror og Lillesøster her hjemme da, Bonusgutten til mor.
Samboeren innlagt på sykehuset i går, han tok blodprøver, og når det kom til tynnhet på blodet, så sprengte han test-maskinene, og det er fare for indre blødning, så han fikk iallfall en natt på sykehuset.
Tror ikke de har medisinert han enda, så usikker på om han kommer hjem i dag eller ikke.
Fin start på 2023. :knegg:


#13

millact sa for siden:

Serafin:klemme: håper det går bra med ham!

En til som sliter med søvn; slitt en måned nå; blir ikke bedre. Møtte bedriftssykepleier på vei inn til jobb og fikk snakket litt rundt det. Tror jeg må booke et par timer hos henne eller coach i byen og se om jeg kan finne ut av det, hvorfor det skjer. Hun sa det er ikke utenkelig at slike ting skjer med alt vi har hatt på jobb her i høst, men jeg vet ikke om det er det eller noe annet.


#14

Polyanna sa for siden:

Jeg har sovet bedre enn på lenge i natt, men trenger nok flere sånne netter for å føle meg nær "opplagt". Tok to paracet før jeg la meg, det hjelper av og til, men kan jo ikke bli en vane.

Skal snakke med gyn om hormondoser i dag, kanskje gjøre justeringer.

Hoi, dette blir en lang uke!


#15

star sa for siden:

Jeg stod på eksamen nr.2. :tøff:
Fikk ikke laveste ståkarakter engang.


#16

Pamina sa for siden:

Startet dagen med hjemmekontor, skal snart ut et ærend. Så er det jobb-jobb etter lunsj. Sover også dårlig natten etter ferieslutt, men begge unger er friske og på skolen, hunden er lufta og 2023 er i gang på ordentlig.


#17

Blondie sa for siden:

Jeg er på jobb, uten at jeg egentlig orker det. Har mange jern i ilden, så det er bare å bite tenna sammen.


#18

vixen sa for siden:

Vi har vært på Hundertwasser-museum i dag. Og jeg har hilst på gammel kompis som jeg ikke har sett på nesten tyve år. Han ser fremdeles ut som han er tolv år og er nå senior som lege på akutten her :humre: I morgen er planen glow worm caves før vi setter kursen mot Hawkes Bay.



#20

Mex sa for siden:

God bedring til samboeren, Serafin. Håper at alt går bra. :klemme:
Og gratulerer så mye med bestått eksamen, Star! :heia:

Litt treig start her i dag. Hjernen føles fortsatt litt sirup etter ferien.


#21

Fersken sa for siden:

Fortsatt kraftig forkjøla så godt jeg likevel har fri.


#22

Syrinx sa for siden:

Slår til med ein heidundrande haudverk i dag, men etter to paracet og nokre timar på sofaen så skal eg få til litt julenedrydding.


#23

løve70 sa for siden:

Hardt å starte opp igjen etter ferien, var skikkelig trøtt i dag. Passet fint med hjemmekontor da jeg hadde en legetime. Mye rot med reiseplaner (jobb) fremover. Slike ting stresser meg, så håper vi får en ordning snart.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.