Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hjemmefarging - to farger. Hvilken rekkefølge?

#1

Maverick sa for siden:

Jeg klarer ikke bestemme meg. Et av barna ønsker bistand med å farge håret sitt, det skal være svart og rødt - rødt ytterst. Jeg er usikker på om det er best å farge det svarte først, og så det røde etterpå, eller motsatt.

Min bekymring er da i hvilken grad det svarte fader ut det røde når det skylles ut, det er derfor jeg ikke tenker det er lurt å gjøre det samtidig.

(Han må skylle ut selv, jeg har ikke rygg til å stå bøyd over og skylle ut seksjoner for ham.)


#2

Pepper Lemon sa for siden:

Jeg har ikke peiling. Men tenker umiddelbart at det må være best å ta det røde først. Kan du beskytte de røde tuppene med vaselin eller folie eller noe, når det svarte tas på og skylles ut?


#3

Miss Norway sa for siden:

Hva er grunnfargen? Hvis mørk må det som skal bli rødt blekes først, skikkelig jobb. Så må det rødfarges. Svart kan man farge direkte. Sånn ser det i hvert fall ut på de utallige TikTokene og Snap’ene jeg får i feeden min. :knegg:


#4

Maverick sa for siden:

Grunnfargen var mørkeblonde røtter og utvekst, og fadet grønnblåturkis oppå bleket hår i tuppene. :knegg:

Jeg tok alt i en schmækk og pakket inn de røde endene i folie, skylte først hodebunnen og så tuppene. Det har i hvertfall blitt svart med en hel del mørkerødt i tuppene, så vidt jeg kan se på det våte håret hvertfall, så får vi se når det har tørket. Fargen han kjøpte var ganske mørk, så var ikke mulig å få noe knallfarge uansett.

Han har SÅ tykt hår og det tar SÅ lang tid å seksjonere og foliere. :dåne:

Jeg skal ikke bli frisør når jeg blir stor.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.