Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Rydde på Instagram

#1

Tjorven sa for siden:

Hjelp! Jeg må ha trykket på noe feil på Instagram for feeden min oversvømmes av søte babyer og råd om barneoppdragelse. Det er jeg så vanvittig ferdig med. I tillegg kommer det mye rare matlagingsgreier som ikke er helt meg det heller. Alt fra brukere jeg ikke kjenner.

Jeg kan ikke huske å ha trykket på linker som skulle tilsi at dette er i min interessesfære, men hva i all verden kan jeg gjøre for å få det bort????

Jeg vil mye heller ha strikkeoppskrifter og togreiser, men det er det lite av selv om jeg trykker i vei etter beste evne.


#2

Neket sa for siden:

Har du prøvd å trykke på not interested på de postene om barn og mat?

Instagram app for iPhone

1
Tap above the post, then tap Not Interested. You can also hide a suggested post by tapping above the post.
2
Below Post hidden, you can:

Tap to stop seeing similar suggested posts in your feed.

Tap to snooze all suggested posts in your feed for 30 days.

Tap to see more options. If you tap This post made me uncomfortable, you can report it by tapping Report and following the on-screen instructions.


#3

Millen sa for siden:

Du og? Jeg får også opp en haug babyting på IG om dagen.


#4

venla sa for siden:

Jeg føler at instagram er blitt Americas funniest home videos. Får bare opp teite dyrefilmer. Liker ikke dyr.

Jeg vil ha tilbake gammeldags insta der jeg bare fikk opp innhold fra de jeg følger.


#5

Bokormen sa for siden:

En lang periode flommet feeden min over med bilder av Celine Dion. Jeg hadde ikke trykket på en eneste post om henne. :hehehe: Det roet seg etter en stund.


#6

Martis sa for siden:

Ja, hva er dette?! Jeg får opp Mariah Carey. :knegg: Og mye babygreier. Absolutt ikke noe jeg har søkt på eller sett på andre plasser.


#7

Karamell sa for siden:

Jeg får bare opp folk jeg følger, tror jeg. Lite venner da, men andre jeg følger. Kunne tenkt meg å ryddet opp i de som jeg "bare" følger også. Bare gidder ikke. :knegg:


#8

Hønni sa for siden:

Klikk på Instagramlogoen og velg følger. Da slipper du de håpløse forslagene.


#9

Tjorven sa for siden:

Takk. Dette visste jeg faktisk ikke. Da har jeg trykket «ikke interessert» på 25 babyvideoer, og håper at det rensker opp litt.


#10

Tjorven sa for siden:

Høres egentlig lurt ut, og den kommer jeg nok til å bruke en del. Men da bør jeg følge litt flere for å få litt variasjon.


#11

dharma sa for siden:

Inspirert av denne tråden prøvde jeg å rydde opp i min egen insta. Da ett av disse forslagene dukket opp, fikk jeg trykket på slumre forslag i 30 dager. Instagram er nå normalt og gøy igjen.:lykkelig:


#12

Polyanna sa for siden:

Jeg har slettet hele appen. :knegg: Det ble i hvert fall ryddig. :nemlig:

Jeg endte opp i et spor som gikk til "gladkristen, amerikansk storfamilie", og der var det mye rart! :skremt:


#13

Galathea sa for siden:

Jeg også får mye amerikanske familiegreier, uff, går ikke helt hjem altså. Prøvde å moderere litt nå med å klikke "ikke interessert" på dem, håper det hjelper, hvis ikke er det morna Instagram ganske snart.


#14

Magica sa for siden:

Jeg også får mye amerikanske familiegreier! Snålt.


#15

Primrose sa for siden:

Jeg får også mange amerikanske familier med mange unger og lovprising av gud i instagram-feeden. Har lurt så fælt på hva jeg har trykket på, men nå har jeg lært at jeg velge at jeg ikke er interessert. Takk!


#16

Tjorven sa for siden:

Jeg tør ikke engang skrive navnet på dere beskriver i frykt for at det skal dukke opp hos meg også. Det er jeg virkelig ikke interessert i. Jeg trykket bort en haug med babyer i går, og det ser litt bedre ut i dag. Men de er fremdeles ikke helt borte.


#17

venla sa for siden:

Takk! Men da ble det mye klikking for å komme tilbake til stories. Blir aldri helt venn med disse appene frykter jeg :knegg:


#18

Divine sa for siden:

Jeg slettet også appen. Det er så mye mer ryddig og behagelig å bare bruke nettversjonen.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.