Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Tinder

#1

Cumulus sa for siden:

Har dere hatt hell med Tinder? Har opprettet en bruker der nettopp. Foreløpig usikker på om det er til gavn eller frustrasjon.... hva er deres erfaringer og eventuelle tips?


#2

Blondie sa for siden:

Jeg brukte det i to omganger og endte opp med kjæreste begge gangene. :knegg: Jeg brukte det som tidsfordriv mest, men så traff jeg plutselig han som nå er samboeren min.

Det er mye rart, så det er lurt å ha litt hard hud.


#3

frukt sa for siden:

Jeg har ikke hatt mye hell med Tinder, og tror ikke jeg kommer til å bruke appen igjen. Men det er det flere her som har hatt.
Du må regne med å bli ghostet, og med at veldig mange bare er ute etter sex.


#4

Kaija sa for siden:

Jeg er for sjenert, og får hetta av bare tanken på å tinderdate. Slettet profilen min x2 fordi jeg likevel ikke orker. Og så er det likes fra så mye rare folk som jeg definitivt ikke kunne tenkt meg. Fortsetter som evig single kattedame.


#5

venla sa for siden:

Hadde Tinder i to uker. Møtte kjæresten der, men fikk og flere henvendelser som kun gjaldt sex. Så lurt å sette klare grenser og avvise de du ikke er interessert i.

Lastet ikke ned appen før et år etter bruddet med eksen. Var ikke klar for noe forhold før da.


#6

Unicorn sa for siden:

Jeg prøvde aldri tinder, men hadde hell med dating-appen i Facebook.

App-dating kan være ekstremt slitsomt og frustrerende, det er mye idioter der ute.


#7

Blondie sa for siden:

Jeg ventet et halvt år etter bruddet og det tok et år før jeg orket å date. Sikkert litt lurt å forventnigsavklare for seg selv først.


#8

Timar sa for siden:

Jeg har lastet ned appen, men må innrømme at det bare var av nysgjerrighet. Jeg er overhodet ikke klar for å skulle date, og ikke finnes det ledig tid i livet mitt heller. Så det blir en slags tidtrøyte å bla seg igjennom. Dårlig gjort overfor de som bruker den aktivt, jeg ser den..

Jeg er veldig nysgjerrig på algoritmene de bruker for å plukke ut hvem de presenterer. En gang fikk jeg forslag om en drøss fotografer, en annen gang masse folk som bodde på Nesodden. Virker som de kjører tema? 🤣

Jeg har ikke noe tro på at jeg klarer å finne noen ved hjelp av et bilde og en fremprovosert tekst. Men så tviler jeg på at jeg hadde turt å gå på date om det skulle dukket opp noen med potensiale heller.

Næh, vente til man blir klar, kanskje? Om det skjer noen gang da. Hvis ikke så er jeg noenlunde crazy Cat&Dog-lady allerede, så jeg er dekket. :nemlig:


#9

Ine sa for siden:

Lurer også litt, Cumulus, er du klar for dates og forhold allerede?


#10

Input sa for siden:

Tinder er et grusomt sted dersom det man ønsker seg er bekreftelse og trøst. Ikke noe lurt sted å lure seg inn så kort tid etter brudd.


#11

Karamell sa for siden:

Jeg er gift og har ikke appen, men tenker at den sikket er fin hvis man vil lufte seg litt. Men man må jo være klar for å f.eks. finne eksen der. Jeg hørte nettopp om en som gjorde nettopp det og h*n var definitivt ikke klar for akkurat det, selv etter 3-4 måneder. (og så synes jeg det er dårlig gjort hvis man bare er ute etter en rebound).


#12

Milfrid sa for siden:

Dette. Tinder er ikke stedet man beveger seg inn rett etter er brudd, med mindre man bare har behov for å ligge litt rundt. Som forøvrig er helt ok om det er det man trenger. Det er lov å trenge det også, faktisk. :nemlig:

Det finnes seriøse mennesker der inne også, men man kan fort bli desillusjonert om man drømmer om KjærlighetenTM, og ønsker noen som skal bekrefte at man er verd å elske. Men så ender man opp med å vasse gjennom en haug med menn som egentlig bare er ute etter sex. For dem er det mange av på Tinder. Jeg har pleid å spøke end at Tinder er litt online bordell. Jeg er sikker på at jeg kunne ha møtt en ny mann for sex daglig i et år der inne. Ikke det at jeg noen gang gikk inn for det da. :knegg:

Tinder var ikke et alternativ (som jeg hadde hørt om i alle fall) da jeg ble single i 2012. Jeg hadde derimot stor glede av Sukker husker jeg. :knegg: Da jeg atter ble singel i 2019 hadde jeg noen runder med Tinder. Og det var morsomt, men desillusjonerende. Kjæresten fant jeg på Facebook-dating.

Men nei. Jeg anbefaler ikke Tinder før du er klar for å treffe noen. Enten med tanke på et forhold, eller fordi du er ure etter løsere forhold. Jeg tror det er sykt lett å bli brukt og utnyttet, om man er nyseparert og ikke helt på rett sted følelsesmessig. Lettere når du har landet, vet hva du vil og klarer å skille klinten fra hveten.


#13

Rabbit sa for siden:

Jeg har ikke akkurat møtt mange seriøse på Tinder jeg heller. Jeg tror de fleste som er der er ute etter et ligg, ikke noe seriøst. Og så er det det med avstanden, da?? Jeg har satt max 50 km og får opp folk i Tromsø og Bergen og hva har du. Bor på det sentrale østland, så det blir litt voldsomme avstander. Nei, jeg tror ikke man finner den rette på Tinder, men klart, man kan jo ha det moro en stund, om man vil det.


#14

Dragen sa for siden:

Tinder er genialt hvis man vil blogge om nettdatingens begredeligheter. :nemlig:

Man kan være heldig også. Men egentlig tror jeg Tinder er et fint navn på froskedam.


#15

Trulte sa for siden:

Jeg sveipet til høyre? en gang. Er sammen enda 2,5 år etter. Så her klaffet det på første sveip.


#16

Isolde sa for siden:

Jeg hadde også treff på første kveld. Ikke Tinder men lignende app. I løpet av de 4 dagene jeg var innpå der møtte jeg en del rare folk også. Møtte en av de, snart 2år siden. Aldri sett meg tilbake.


#17

Hondacrv sa for siden:

Eg møtte kjæresten der. (Mann, 49, Lier) var den utfyllende teksten. Eg trur me høyreklikka omtrent samtidig. Etter tre år har eg meir utfyllande opplysningar om han, og me heng no ilag enno.

Men eg var på sukker før Tinder, og var egentlig berre ute etter å finne ein fin fyr, og det gjorde eg. Eg var særdeles selektiv med høgresveipinga, både hav hensyn til meg sjølv om dei eg sveipa.


#18

Isolde sa for siden:

Sambo sin tekst var også nesten ikke eksisterende. Sto alder, og utdannelse/jobb


#19

Timar sa for siden:

Men hvordan i alle dager har dere klart å plukke ut gullet? :detektiv:

Jeg sveiper venstre på alle uten uten utfyllende tekst. Og på alle jeg ikke umiddelbart faller for utseendet på. Og på alle med dårlige bilder. Og alle med tekst jeg ikke faller for. I grunnen så sveiper jeg bare til venstre. :peode:


#20

Blondie sa for siden:

Jeg hadde bare flaks.

Jeg hadde ikke sveipet høyre på noen uten profiltekst, min sambo hadde en gøyal referanse jeg falt for. At han bodde i nærheten, var en bra fyr og vi likte hverandre? Reinspikka flaks. :nemlig:

(Jeg møtte aldri psychos, tror det hjelper litt å bo et mindre sted. Færre gullkandidater, men også færre idioter).


#21

Appelsin sa for siden:

Kan godt hende jeg kunne brukt Tinder. Hvis en mann var noe jeg virkelig trengte.
Begge søstrene mine er godt gift med "Tinder-dater". Men de måtte tråle gjennom noen pinlige greier med andre dater før de kom så langt. Jeg har ikke lyst på det.


#22

Milfrid sa for siden:

Flaks. Gull blant gråstein finnes. Jeg har i løpet av de 11 årene som har gått siden jeg ble single truffet på fire hyggelige fyrer. Første var jeg sammen med i drøye fem år. Han var verdens snilleste, men vi var for ulike - både som personer og mht behov for fysisk nærhet. Ungene var årsaken til at jeg ble i det forholdet så lenge som jeg ble. Ungene mine var veldig glad i ham, og han var i en rettssak om sine unger som jeg ikke kunne gå midt i. Jeg har truffet en som har blitt en veldig god venn, og jeg traff en fin fyr som jeg var sammen med i et halvt år, men som jeg også var alt for ulik (han mente feks at jeg som agnostiker ville havne i helvete. :knegg: ).

Og så møtte jeg han som flyttet inn hos meg i jula, for halvannet år siden på Facebook-dating. Han hadde en fin profil, var behagelig og morsom i dialogen og ute etter mer enn bare en flørt. Jeg gikk noen runder med meg selv mht at han hadde en 8-åring, og så ble det klaff da vi møttes. Vi har masse felles, blant annet jobber vi litt innenfor samme fagfelt. Vi har samme verdier og livssyn, døgnrytme og humor. Og samme behov for fysisk nærhet. Det tok meg altså nesten 10 år å møte en jeg likte godt nok til at jeg kunne tenke meg å bo sammen med ham, og 11 år å flytte sammen med noen. Jeg har ikke hatt det travelt.

På veien har jeg kysset en del frosker. Med unntak av en gedigen engangstabbe angrer jeg ikke på noen av dem. Froskelyssing kan ha en verdi det også. :knegg:

Mitt eneste råd mht Tinder og dating er at man må vite hvor man er i livet, hva man ønsker seg, og være trofast mot dette. Er man ute etter et forhold må man sette kravene til dem man møter deretter. Og ikke gå på date med åpenbare frosker.


#23

C3PO sa for siden:

Jeg må legge til enda en hyggelig historie. Mannens fetter traff kona på Tinder. Presten humret over dette på bryllupet for 3 år siden. Begge to er fine oppegående mennesker, og alle er stålende fornøyd med å ha fått henne i familien.


#24

Ine sa for siden:

Interessant, Appelsin. Tenker du da å leve uten en partner, eller tror du det finnes arenaer der du slipper pinlige dater? Hva om du møter en i virkeligheten, vil du ta sjansen da, eller tenker du sjansen for pinlige dater er til stede da også?


#25

Appelsin sa for siden:

Jeg vil vel tro at man risikerer noe (pinligheter, hjertesorg eller annet) uansett hvordan man går fram - Tinder, andre apper eller gode gamle "ut på byen". Jeg kommer ikke til å gå aktivt inn for å leve uten partner, men heller ikke for å finne en. Hvis jeg plutselig skulle få lyst til å lete aktivt etter et forhold, så hadde sikkert Tinder vært et greit alternativ for meg. Byen jeg bor i er stor nok, og jeg er en grei menneskekjenner/har godt instinkt.


#26

frukt sa for siden:

Der er jeg også. Bortsett fra at jeg absolutt ikke vil treffe noen nå. Må få orden på livet før dating i det hele tatt er aktuelt.


#27

Kaija sa for siden:

Ombestemte meg. Har oppdatert i tinder og sukker og sånn-tråden. :D#29

Hondacrv sa for siden:

Eg veit ikkje. Berre ein følelse som sa at han her er såpass ordentlig at eg bør prøve. Ellers sveiper eg og ikkje-tekster til venstre. Det første eg spurte om var om han var seriøs og interessert, og det var han, og derfra teksta me og møttes.


#30

Serafin sa for siden:

Jeg møtte samboeren på Tinder for litt over 4 år siden. Jeg var der bare for å holde venninne som var ny-separert med selskap. (typ så du han der, osv). Jeg lagde meg en profil som egentlig var litt spøkefull, og litt tydelig på at jeg kanskje ikke var ute etter så mye. Og en setning om at dette var et hus der pcen sto på spisebordet, og jeg gjerne gamet.

Så fikk jeg mld fra samboeren med "Ja, hvor skal ellers pcen stå?" og vi småskravlet litt, før han foreslo kaffe. Jeg sa først takk, men nei takk, men etter en alvorsprat fra venninna mi, sa jeg "Ok, men du må komme hit, og det må skje på dagtid, pga ungene". Så han kom, drakk kaffe, jeg prøvde å skremme livskiten av han med ungene, diagnoser og fandens oldemor, han parerte med sønn med diagnose og død sønn, og nesten død selv, og jeg innså at han er ikke lettskremt. :knegg:

Og det var egentlig gjort den første daten. Som besto i at vi satt i hver vår ende av sofaen og skravlet, og en klem da han dro.

I perioden etter at exkona flyttet ut møtte jeg noen der inne, som jeg hadde mer "løsaktig" forhold til, men det var akkurat det jeg trengte noen år der også. Mange idioter, men de bare droppet jeg. Ingen kjempedårlige erfaringer egentlig.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.