Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Tips til sofa med sjeselong?

#1

Trulte sa for siden:

Jeg vil ha en kjempegod! sofa med sjeselong. Tips?


#2

Stompa sa for siden:

Jeg kjøpte Edda fra Skeidar i sommer, og er kjempefornøyd. Ser den er på tilbud nå. Kan settes sammen mer eller mindre akkurat som du vil.





#6

Che sa for siden:

Jeg synes bolia har mange fine modeller. De er gode å sitte i også. Jeg var med en venninne og kjøpe sofa. Vi var først på Sofa Company før vi prøvde sofa hos Bolia. Sittekomforten var som natt og dag, omtrent.


#7

Pøblis sa for siden:

det var jo ikke så ille.

Jeg er enig i at Bolia har mye fint, men jeg har hatt to lenestoler derfra og sytes ikke kvalitet og pris hang sammen, hverken stoff eller konstruksjon var særlig solid. De har ofte salg da, så hvis man kan få en av sofaene dere med 40% avslag, henger kanskje prisen nærmere sammen med kvaliteten.

Jeg digger særlig deres Cosmia-serie, men den krever mye plass. Er helt nydelig å sitte/ligge i.


#8

Gerbera sa for siden:

Møblia sin Nelson modulsofa er veldig god. Ruver litt da, men kan bygge så stor eller liten man vil.


#9

m^2 sa for siden:

Vi har en som heter Paso Doble fra furninova og jeg elsker den! Den er kjempegod å sitte oppi og samle puter og se på tv og kose seg oppi krokene men den er nesten for dyp til sånn svigermor-på-besøk-og-sitte-rett-opp-og-ned-og-drikke-kaffe-pent-fra-kopp. eldigvis har vi ikke mye av det :humre: Definitivt en hverdagsbrukssofa. Det eneste jeg har å utsette på den er at etter 8 år må vi fløffe putene litt innimellom, og that´s it! Den er godt brukt og er virkelig bortimot like pen som ny. Trekket på både løse puter og sitteputer kan tas av til vask også, om det er aktuelt.

Det er en modulsofa - og vi har litt bredere moduler i midten enn denne, og så har vi forlenget den ene chaiselongen med en stor puff.
Så man kan sette den sammen på flere måter.

Vi kjøpte vår på bohus for endel år tilbake, nå har de den hos Skeidar ser jeg.


#10

Timar sa for siden:

Er du på jakt etter sjeselong? Eller åpen ende? Jeg ble anbefalt åpen ende da jeg var på sofajakt nylig. For da har du ryggstøtte og dermed 1-2 sitteplasser ekstra i sofaen.

Jeg endte med Palma fra Bohus. Fant oppsettet jeg ønsket på Finn.no. :)


#11

Trulte sa for siden:

Jeg er egentlig på jakt etter den perfekte tv sofaen, der vi kan skikkelig slappe av, og da vil jeg gjerne ha en sofa vi kan ligge inntil hverandre på den ene siden. Så god og myk og passe på 3 meter gange 2,5 meter.



Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.