Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Er det snø på fortauene…

#1

Hondacrv sa for siden:

i Oslo nå? Slaps? Det er særleg området rundt Oslo S og Louisenberg eg tenkjer på. Går det an å dra ein trillekoffert uten for store hindringar i morgen (mandag) formiddag?


#2

nokon sa for siden:

Det er enormt mykje snø som regner bort, så fortaua er veldig kjipe nå. Men det går an å ta 37-bussen frå ganske nesten dør-til-dør, og det lille stykket mellom busstoppet og Lovisenberg håper eg skal gå bra (skal på ein liknande ekspedisjon i morgon).


#3

Skilpadda sa for siden:

Det er masse slaps og en god del våt is akkurat nå, men med det silregnet som skal være de neste par dagene er det jo håp om at en del av det smelter snart. :gaah:


#4

Blånn sa for siden:

Rundt Oslo S var det ganske bart i morges, men mye vann og sølepytter.


#5

Pøblis sa for siden:

Ved Lovisenberg er det is og slaps og beltevogn og piggsko er noen beste fremkomstmiddel.

( :sur: )


#6

Millen sa for siden:

Er ikke hele Oslo bare is nå?


#7

Kaprifol sa for siden:

Jeg kan oppdatere for Oslo S i morgen tidlig. Lovisenberg ligger litt høyere og har kanskje mer is fra bussholdeplassen bort til sykehuset.


#8

Hondacrv sa for siden:

Eg veit. Det er ikkje mykje eg treng ut i gatene. Heldigvis. Eg skal på høyrselskurs. Ikkje innleggelse, heldigvis. Lykke til med det du skal.


#9

Hondacrv sa for siden:

Takk, kaprifol!


#10

Tallulah sa for siden:

Direkte inne fra Oslo s: 70% bart, noen flekker med snø. Om ca 10 min kan jeg se hvordan det er ved Lovisenberg på Uelandsgate-siden. Inne på sykehusområdet ser jeg for meg at det kan ligge mer snø/is/slaps enn ute på gatefortauene.


#11

Tallulah sa for siden:

Det er smeltet en sti på fortauet så godt som hele veien fra sentrum. Men det ligger en del mer ved Lovisenberg enn Oslo S, så mulig man plutselig må forsere en diger sørpedam eller en sleip ishaug her og det.


#12

liefje sa for siden:

Bare ikke gå ut sideinngang på Oslo S. Der var det mye is, slaps og innsjøer. Mer bart foran.


#13

Hondacrv sa for siden:

De er verkeleg nokre englar! Tusen takk! Går nok gjennom Oslo city ned til bussen, trur eg. Det bør jo gå an.


#14

Tallulah sa for siden:

Ja, det er smart. God tur! Og vær glad du ikke skal til Økern. :gal: Der snakker vi en hinderløype av ishauger, vann på is, sørpe, vann på kanskje is, vann med uviss dybde på asfalt, brøytekanter som tar opp hele fortau og/eller sykkelfelt.


#15

Hondacrv sa for siden:

Huff og huff. Eg gjekk til jokeren her på sykehuset i kveld og det var dramatisk nok med lytter og kanter og glatt og hvahardu


#16

nokon sa for siden:

Eg som kjem frå Økern sa at det ikkje var så ille …


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.