Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Tirsdag


#2

Serafin sa for siden:

Mornings. Innmari kort natt her, jeg ga opp 0430. Vel, sovner iallfall ikke av, haha.

Samboeren fortsatt på sykehuset, i går fikk han beskjed om at han iallfall må være til i morgen, da skal de sjekke blodprosent og INR igjen. Mulig de bare må konkludere med at han er blodfattig?

Jeg "frykter" jo at de finner ut at de må starte dialyse for å se om det hjelper. Og at de bestemmer seg for at det må gjøres mens han er innlagt. Da tror jeg mannen går på veggen..


#3

Sissel sa for siden:

God morgen! På kontoret, foreløpig bare meg og ei til her, men det kommer nok et par stykker til når vi bikker 8.

Håper han slipper unna dialyse Serafin.


#4

star sa for siden:

Jeg hadde tenkt meg på kontoret, men er helt frynsete etter en natt med 1 times søvn.
Tror jeg jeg tar hjemmekontor.


#5

Mex sa for siden:

God morgen.
Fortsatt god bedring til samboer, Serafin. Håper de snart finner ut av det.

Dårlig søvn er ikke noe særlig. Pjuske på :dakars:
Jeg har heldigvis sovet bra i natt. La meg tidlig også. Det trengtes.


#6

Tjorven sa for siden:

Jeg er på hjemmekontor i dag. Jeg har ett møte i kalenderen (foreløpig), og det er med Sverige, så det skal uansett skje digitalt.

Knerten er ikke på skolen denne uka og trenger en del hjelp hjemme siden han har gips fra hofte til hæl. Heldigvis er jobben samarbeidsvillig, så jeg og mannen deler på å ha hjemmekontor denne uka. Neste uke kommer han seg forhåpentligvis på skolen (i taxi som betales av kommunen :puh: ).


#7

Primrose sa for siden:

Jeg er på kontoret og har fått i meg kaffe. Klar for et par møter og håper jeg får krysset av mye på lista etter det.


#8

Appelsin sa for siden:

Jeg har karret meg på jobb etter et par dager på sofaen med hoste og elendighet. Har tatt på meg ekstra jobb denne uken, så det passet ikke så bra å være syk/borte i går, men i det minste ble dagens møte avlyst, så da har jeg åpen timeplan. Fram med prostataprøver og Henrettelsespodden :knegg:


#9

løve70 sa for siden:

God morgen :)
Hjemmekontor i dag. Har allerede unnagjort første møte samt tur med hunden. Nå snart en tur på SATS...


#10

Stompa sa for siden:

Hjemme i dag med feber og hodepine. Håper det blir kortvarig, og at jeg kanskje til og med klarer å jobbe litt når paracet'en begynner å virke.

Dagens gladnyhet er at i dag eller i morra titter sola over Børrvasstindene igjen, og "mørketida" er over. (" " fordi vi ikke har ekte mørketid; sola er ikke under horisonten enda vi ligger nord for Polarsirkelen. Men den ER borte i 5-6 uker fordi den ikke kommer høyt nok over horisonten til å vises over fjellene sør for byen.)


#11

Blå sa for siden:

:fniser: av Appelsin og podcastvalget.

Jeg er på jobb. Jeg har funnet meg en god plass i landskapet og har startet arbeidsdagen med å tømme oppvaskmaskinen. Så glorien er på plass.

Jeg sliter med vondt i et kne og det går virkelig ut over humøret. Alt gjør vondt og det takler jeg ikke så godt.

Og så fant min bror ut at det var en god ide å sende meg en melding kl. 2.30 i natt og da var det vanskelig å sovne igjen. Jeg prøvde forsiktig i morges å si at han kanskje ikke skulle sende meldinger om natten. Men han mener at det er mitt problem. For jeg kan jo slå av lyden. Det vet jeg at jeg kan. Men, for det første så glemmer jeg det, og for det andre så vil jeg gjerne ha den på i tilfelle det faktisk skjer noe som det er en grunn til å vekke meg for. Vi får se.


#12

Blondie sa for siden:

På jobb, sliter både med egen og elevers motivasjon. Januar er seig!


#13

Appelsin sa for siden:

Jeg har falt ned på å slå av all lyd når jeg sover, med unntak av vibrasjon for anrop. Det fungerer bra for meg, Blå, kan anbefale det :jupp:


#14

Blondie sa for siden:

Jeg har klokke og mobil på sove-funksjon fra jeg legger meg til jeg står opp. Det fungerer godt.


#15

Magica sa for siden:

Jeg anbefaler søvn-funksjon på iphone i alle fall, der vil de som du har i "favoritter" kunne ringe deg selv om det er på natta, men ingen andre varslinger.


#16

Tjorven sa for siden:

Kl 06.03 søndag morgen fikk jeg melding fra Aftenposten som minnet meg på at det nå IKKE kommer papiravis på søndagene lenger. Det var VELDIG unødvendig på det tidspunktet.


#17

Blondie sa for siden:

Jeg har lagt inn hvilke telefonnumre som skal slippe gjennom, som er samboer, barn og hjemmesykepleien. :knegg: Jeg får ikke sove igjen hvis jeg våkner på natta, så det er helt essensielt for meg.


#18

Sissel sa for siden:

Jeg har også "ikke forstyrr" funksjonen på, der noen utvalgte nummer er lagt inn slik at de kommer igjennom.


#19

løve70 sa for siden:

Ikke forstyrr på her og. Noen utvalgte nummer slipper selvsagt gjennom.


#20

Skilpadda sa for siden:

Man kan stille på enkeltpersonnivå om «Ikke forstyrr» skal slippe gjennom meldinger eller oppringninger (eller begge deler); jeg har satt familiemedlemmer til favoritter når de ringer, men ikke på meldinger, med den tanken at hvis det er krise, så ringer de sikkert.


#21

Syrinx sa for siden:

Sofa og kaffi no, ventar på gravferda til Shabana Rehman. Synast det er så flott at det har vorte tatt hensyn til hennar livssyn så ho for ei humanistisk gravferd.


#22

Input sa for siden:

Jeg har gjort som Skilpadda. Søsteren min og jeg sender hverandre ofte meldinger om natta og vi har de samme utfordringene når det gjelder søvn, så det går fint. :knegg:

Jeg jobber fra sofaen, har litt dårlig samvittighet for å jobbe i flere timer når jeg egentlig er sykemeldt, men... Nå har jeg satt alle halvårsakrakterene og siden norsk på YF har én felles karakter for muntlig og skriftlig (og alle mine er norsk som andrespråk-elever), føles det litt som "tenk på et tall"... :sparke:


#23

Nenne sa for siden:

Jeg er også på hjemmekontor. Lange korridorer og mange trapper på jobb er litt uoverkommelig med det kneet. Jeg var supereffektiv og gjorde masse før lunsj, men nå glapp det litt her. :gruble:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.