Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Lørdag


#2

Timar sa for siden:

Kaffe, ja! Vekkerklokken på på en lørdag gir visst dårlig søvn hele natta.

Jaja, to barn skal opp og ut på trening. Hund og jeg får oss en tidlig morgentur. Jeg må bare finne tilstrekkelige mengder ullklær. Plutselig iskaldt ute!


#3

Blondie sa for siden:

Lite planer her i dag, jeg tror jeg bare skal strekke meg til en klesvask.


#4

polarjenta sa for siden:

Akkurat stått opp, ikke så mange planer annet enn at jeg skal på skravlebesøk til en venninne i ettermiddag/kveld. Før det vet jeg ikke.


#5

Fintdethei! sa for siden:

På farten på en liten helgetur til mine foreldre. En nydelig rød himmel ute akkurat nå. Det jeg har mest av alt i verden lyst til nå, er en lang fjelltur i kaldt vintervær, men akkurat nå består verden av andre prioriteringer.
Venter bare på en sønn som skal bli klar, han setter jeg av på jobb på veien. Tidsoptimistisk planlegger han der. Flaks han er så sjarmerende.


#6

Appelsin sa for siden:

Jeg venter på at rundstykket mitt skal tine, skal deretter spasere i hurtig tempo til nærmeste garnbutikk, som har noe salg i dag. Og så gruer jeg meg litt til å tilbringe kvelden i kjellerstua mens 18-åringen har bursdagsselskap oppe i den koselige stua :flau:


#7

star sa for siden:

Her er det familiesamling om noen timer. Må på butikken en tur først og så kamp i ettermiddag.


#8

millact sa for siden:

Ungdommene sover; jeg spiser frokost og har satt på en vaskemaskin. Det var virkelig nødvendig nå. Senere skal vi til byen og gjøre noen ærend og kanskje på kafe.


#9

Hondacrv sa for siden:

Eg skulle møtte mi beste venninne i Oslo, men er sjuk. Makan altså. Det er 14 kalde ute, men eg må karre meg på butikken og kjøpe mat uansett. Så skal eg sjå serier og sjekke om eg klarer å jobbe littegrann.


#10

millact sa for siden:

God bedring hondacrv:klemme:


#11

Skilpadda sa for siden:

God morgen! Aldeles nydelig, om enn kaldt, vær i Oslo; lurer på om jeg skal gå en tur til Ekeberg, det er lenge siden sist.


#12

Syrinx sa for siden:

Eg sit (ligg) på hotellrommet i Oslo og ser ut på blå himmel. Skal snart ut og treffe ein kamerat for lunsj. Etter det blir det smågodt, appelsin og tv for meg sjølv på rommet. Godt å eige tida si slik ei stund.


#13

ingling sa for siden:

Foreløpig rolig lørdag her, det trengs etter litt for tett uke. Vaskemaskinen går, og så må vel kjøkkenet ryddes snart. Jeg skal bake kake til dåp i morgen, men venter på ingrediensene, så tillater meg litt mer sløvetid.


#14

him sa for siden:

Morn, har gått på ski. Skal på kafe. Har meditert :stolt: (jeg er endelig solgt på meditasjon, var lenge i den "for alternativt for meg båsen". Ble selvsagt overbevist av noe forskningsgreier ... Er nok litt for fordomsfull innimellom :flau: )


#15

Fersken sa for siden:

Lå lengst mulig under den varme dynen i dag og grudde meg til å stå opp til den kalde leiligheten. Straks ut for å kjøpe penbukse til yngste, han vokser for tiden og penbuksen kjøpt før jul er plutselig litt for kort.


#16

Blå sa for siden:

Jeg sitter på Bergensbanen.

Nydelig vær og siden jeg er omgitt av turister så går kameraene varme.

Vi er såvidt forbi Hønefoss og jeg lurer på hvordan det blir når vi kommer til de mer spektakulære fjellpartiene


#17

Blondie sa for siden:

Gi meg gjerne forskninga, him! Jeg er nok fremdeles litt som før-deg.


#18

millact sa for siden:

Vært på koselig bytur med de fine ungdommene mine; de satte virkelig pris på det.


#19

him sa for siden:

Blondie: Innlegg vil komme! Elsker jo å skrive om nerdingen min, så slik spørsmål er jo som å spørre om paven har en rar hatt - svaret må bli JA :humre:


#20

millact sa for siden:

Vi har kjørt, vært og tent lys på to graver og har pinnekjøttlapskaus på kok. Nybakte boller til dessert.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.