Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Natt-toget til Bergen, er det som oftest fremme på tid?

#1

Polyanna sa for siden:

Vurderer nattog til Bergen denne uken, og lurte på om man kan regne med at det er fremme til tiden (06:44)? Har litt knapt med tid til neste connection, så det må treffe.


#2

Tjorven sa for siden:

Jeg tar nattog relativt ofte, og da har de pleid å komme inn på tid. Men egentlig vet jeg ikke det så nøye, for jeg pleier å ha veldig god tid når jeg kommer frem og bruker tida til å spise god frokost på Terminus (som bare koster kr 150 hvis man har tatt nattoget).

Altså; jeg vet ikke om jeg er der akkurat 6:44 eller kanskje 6:55 siden det ikke er så viktig for meg.

Men jeg anbefaler altså nattoget på det sterkeste. Det krever litt tilvenning, men nå sover jeg veldig godt på nattoget. Det blir en mye bedre natt enn når jeg ligger halvvåken fordi jeg uansett skal opp kl 04:20 hjemme for å nå første bane og første fly. :gal:


#3

Polyanna sa for siden:

Mm, jeg liker ideen veldig godt, men er litt redd stresset om det står om minutter...

Skal sjekke bil-leie i Bergen, det kan gi litt mer fleks.


#4

Input sa for siden:

Hvis du har behov for at det er fremme på minuttet riktig, er det risikabelt. Særlig nå på vinteren.


#5

Fintdethei! sa for siden:

Ville lagt inn litt buss for tog og ras og andre forsinkelser. Men du er sikkert fremme på tid innen døgnet etterpå.



#7

Tallulah sa for siden:

Nattogene går vel litt saktere for å gi deg en hel natt, så de har litt å gå på. Men ting kan jo skje over fjellet der på vinteren.


#8

Anda sa for siden:

Tog og vinter er gøy, men stol ikke på tid. For noen uker siden tok jeg Bergenstoget, som var ca 45 min forsinket inn til Oslo. Årsak? Snøen tinte da toget var inni tunnellene, for så å fryse igjen dørene så det bare var mulig å komme seg av/på halvparten av vognene.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.