Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Vegg til vegg-teppe

#1

Dali sa for siden:

Vi skal flytte, og i den forbindelse har vi to døtre som mest av alt ønsker seg vegg til vegg-teppe på rommene sine. Jeg har lest meg fram til at det er enkelt å montere, og enkelt å demontere når det viser seg at de ikke liker det lenger. :knegg: Har prøvd å finne ut hvilke butikker som har slikt inne, men har så langt funnet flest nettbutikker. Fargerike kan kanskje ha. Men fins det flere i Trondheimsområdet? Og spørsmål 2, er det noen her som har erfaring med dette, både mtp å legge det, men også inneklima/renhold osv?


#2

Nenne sa for siden:

Jeg har ikke hatt vegg-til-vegg-teppe siden oppveksten, men vi fikk laget et teppe til å ha under spisebordet av et vegg-til-vegg-teppe. Altså man tok en bit av tepperullen og laget pene kanter på, så stoffet har jeg nå vel 20 års erfaring med. Det er ekstremt holdbart, greit å rengjøre med tepperensemaskin og greit å støvsuge og det har holdt seg pent i alle de årene. Så jeg kan ikke svare på alle spørsmålene du hadde, men renhold ville jegi hvert fall ikke vært redd for.


#3

Che sa for siden:

Jeg vil jo tro at musum tepper er en kurrant plass å starte?
(de har verdens dårligste hjemmeside, men butikken har masse utvalg da)


#4

Hyacinth sa for siden:

Det sies at slike tepper ikke er så dårlig for inneklimaet som man tidligere skulle ha det til. Glatte golv virvler opp mer støv enn tepper. Jeg vil tro at jevnlig støvsuging er mer enn godt nok for å ha et godt inneklima. Og så er kvaliteten på tepper en helt annen enn på 70-tallet.

Jeg ville ikke vært redd for det. Men jeg har ingen erfaring selv. Har dog lekt litt med tanken på å ha det på soverommet vårt.


#5

Dali sa for siden:

Så dårlig at de ikke dukket opp når jeg googlet. :lol: Takk, da har vi iallefall 2 butikker å oppsøke.


#6

Che sa for siden:

Jeg hadde lyst å legge det på soverommet vårt - men jeg ble nedstemt.


#7

Dali sa for siden:

Kanskje blir jeg overbevist om å legge på vårt soverom også etter runden for å se. :lol: Høres unektelig ganske deilig ut.


#8

Tussa sa for siden:

Vi har på soverommet, lagt for nokre år sidan, og eg er veldig fornøgd. Det er behagelig og med jevn støvsuging har eg aldri opplevd at det er utfordrande mtp inneklima. Tenker det er stor forskjell på å ha det på et "reint" rom som et soverom er kontra stue, gang osv der det er behov for å få vaska golvet.


#9

Tjorven sa for siden:

Jeg vokste opp med vegg-til-vegg-teppe på rommet mitt. (Jeg tror vi hadde det på alle soverom.) Jeg husker det som veldig behagelig.

Men så var det visst en skikkelig dødare for inneklimaet. Uten at jeg husker det i noen særlig grad selv. Men jeg har da heller hatt noen problemer med luftveiene.

Jeg kjenner at jeg godt kunne tenkt meg det på soverommet igjen. Både i forhold til komfort og lyd.


#10

celebelen sa for siden:

Vi kastet ut et vegg-til-vegg-teppe fra soverommet da vi flyttet inn, og det ble en solid støvsky. Men jeg vet jo ikke hvor ofte det hadde vært støvsuget på de 30 årene det hadde ligget der.

Det går an å legge teppefliser, da kan man bytte ut enkeltdeler hvis det f.eks. blir flekker.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.