Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Bosted i Oslo for 2 mnd

#1

007 sa for siden:

Studenten min skal ha praksis i Oslo fra april - juni, og trenger et sted å bo. Hun vil helst ikke bo alene på studentbolig (noe hun gjør til daglig og er lei av), men vil gjerne i kollektiv. Er det noen som har navn på aktuelle FB-sider eller endre steder en kan se hva som finnes?

Det er mulig de er to fra klassen som ender i sjølvaste hovedstaden og at de kan leie noe sammen. Er det Airbnb som er mest aktuell da? Eller andre typiske pendlerboliger?

:hjelp:


#2

millact sa for siden:

Hadde lagt inn annonse på finn, jeg, og delt og også spurt på facebook.


#3

Tallulah sa for siden:

Når det er snakk om 2 mnd ville jeg sjekket Airbnb og Finn, samt lagt ut en post på FB/Insta og bedt folk dele. Plutselig er det et kollektiv der Emma skal til Goa i to måneder, liksom.


#4

Engasjert sa for siden:

Studenten min sier at hybel.no kan brukes, og krysse av for korttidsleie.


#5

Synnemor sa for siden:

Legg ut på Finn og Insta. Min studentdatter skal på utveksling i Australia dette semesteret og trengte noen som kunne ta plassen hennes i bokollektivet i leiligheten hun ellers bor i (Bergen) Det tok ikke mange minuttene fra hun la ut det ledige rommet til hun hadde fått en drøss med henvendelser fra folk som trengte hybel i de 4 månedene og samme kveld var kontakt signert. Vi trodde det skulle bli vanskelig å finne noen, men det er tydeligvis mange som trenger et krypinn for en kortere periode og det var en effektiv måte å finne folk på. Funker forhåpentligvis motsatt vei også!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.