Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Bilulykke - Når ringe politiet?

#1

frukt sa for siden:

Bortsett fra ved personskade så klart.
Jeg har kollidert noen ganger for mange år siden, men har aldri ringt politiet da ingen har vært skadet, og bilene har ikke hindret trafikken.


#2

polarjenta sa for siden:

Jeg har kollidert noen ganger, aldri kontaktet politiet, men ordnet opp med den andre sjåføren. Eneste gangen politiet ble involvert var når en trailer ikke overholdt vikeplikten og kjørte på meg. Da kom politiet fordi bilen min var til litt hinder for trafikken.


#3

veobra sa for siden:

Hvis de som er involvert klarer å ordne opp trenger man ikke ringe politiet. Er det uenighet, eller man kan skape problemer for trafikken bør man ringe.


#4

meisje sa for siden:

Den eneste gangen jeg har ringt var når vi var første bil etter kjedekollisjon på Brevikbroen. Ble koblet på fellessamtale med politi, ambulanse og brannvesenet. Sente mannen ut for å stoppe trafikken i motgående felt, og fikk snakket og flyttet de involverte over til andre siden av bilen. Kun 1 person ble til slutt tatt med av ambulansen.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.