Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Noen som kan anbefale en god hotellpute

#1

Myria sa for siden:

Jeg trenger en ny hotellpute. Jeg kjøpte denne i fjor fordi jeg så den ble anbefalt her, men jeg liker den virkelig ikke. Den er altfor hard og ikke behagelig i det hele tatt. Noen som har en annen å anbefale som ikke inneholder dun?


#2

Fintdethei! sa for siden:

Eldste har en fra Høie, kjøpt på Jysk. Den er ikke dun, hun liker den veldig godt (og er kresen på puter).



#4

Timar sa for siden:

Jeg har kjøpt fra KID nå. Tror det er samme type som i HI, men annen størrelse. 50*90, muligens. Mer avlang, og ikke så høy. Den passer meg mye bedre enn den vanlige størrelsen.


#5

meisje sa for siden:

Jeg har forskjellige hotellputer til sengen min. En for å bruke for å sitte og lese i sengen, og en annen for å bruke når jeg sover. Det er selve fyllets fasthet som er forskjellen, de er ellers like store.


#6

Karamell sa for siden:

Ungene har fra Ikea, men de bruker dem ikke til hodepute, de er jo gigantiske. De er til sofafunksjon.


#7

liefje sa for siden:

Jeg har en fra kid. Den er så myk at jeg kunne sovet på den, men bruker den til støtte når jeg sitter i sengen foe å lese eller drikke kaffe. Da sammen med min vanlige pute (som er memory foam)


#8

Myria sa for siden:

Takk for tips. Jeg bruker min både til å sitte og lese på senga og til å sove på, og det er sistnevnte som gjør at jeg synes dunputer blir for harde. Jeg får kikke litt på de som er nevnt. :jupp:


#9

Matilda sa for siden:

Jeg ser at jeg skreiv feil i den tråden der vi var flere som anbefalte den puta du lenker til, Myria. :sorry: Jeg hengte meg visst kjapt på og sa at jeg også hadde sånne, men jeg ser nå at de vi har er den billigere varianten Albert, også fra Kid. Det er fiberputer, og de er ikke harde å ligge på - litt for myke for mitt bruk. (Jeg sover på min, jeg må ligge litt høyt pga refluks.) Kanskje den varianten passer deg bedre?


#10

Myria sa for siden:

Jeg liker også å ligge litt høyt, så hvis du tenker den er for myk vil jeg muligens synes det samme, men jeg ser den er på salg så jeg tenker jeg stikker innom Kid og tar en titt på den. :jupp:


#11

Myria sa for siden:

Nå har jeg sovet fire netter på Albert og er så langt veldig fornøyd. Jeg er enig i at en del nok vil synes at den er for myk, men for meg som både skal bruke den når jeg sitter og leser og til å sove på er den veldig bra. :jupp:



Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.