Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvilken termokopp er din favoritt?

#1

LilleT sa for siden:

Og hvorfor?


#2

Myria sa for siden:

Eva Solo Urban to go. Den er fin, enkel å bruke, kan vaskes i maskin uten rare deler som ikke blir helt rene og den holder svært godt på varmen.




#5

IzziCreo sa for siden:

Jeg fikk gode tips her inne før jul. Endte opp med Stanley termokopp som jeg kjøpte hos Kitchn. De to studentene som fikk det er over seg av begeistring, da den holder det den lover. Den kan nemlig ligge i vesken uten å søle! Enkel å holde ren også, noe som er et must.


#6

Charlie sa for siden:

Bruker en fra Starbucks mest. Tror ikke den holder tett i veska ( :undrer: ) men den er ihvertfall tett nok til mitt bruk, kan stå opprett i veska.



#8

LilleT sa for siden:

Takk for svar! Jeg endte opp med å kjøpe en fra Thermos i går som har kommet godt ut i noen tester. Jeg har fra før sånne standard-termokopper fra Eva Solo. De funker på jobb, men lekker og holder ikke på varmen lenge nok for meg når jeg skal fra et sted til et annet. Jeg har også en Contigo-kopp. Den er tett, men min holder ekstremt dårlig på varmen. På hytta har jeg en Stanley, kjøpt på Kitch`n i fjor høst. Har ikke fått testet hvor lang tid den holder på varmen, men selgeren lovet at den skulle være god på alle måter.

Det blir spennende å se hvordan den nye koppen min fra Thermos funker. Den er på 0,5 liter, og jeg kommer ikke til å fylle den mer enn halvfull. Da holder den nok ikke på varmen i 12 timer som det står at den skal, men lenge nok likevel, håper jeg.


#9

frukt sa for siden:

Du får oppdatere når du får prøvd den. Jeg vurderer å kjøpe en selv nemlig. :jupp: Skal jeg ha med te på jobb må jeg minst ha 0,5l. :nemlig:


#10

LilleT sa for siden:

Ja, til te er størrelsen perfekt! Skal oppdatere.



Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.