Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Bryn/vipper/ansiktspleie

#1

Blånn sa for siden:

I serien Blånn blir straks 50… Jeg prøver å bli flinkere til å ta vare på meg selv. En jeg aldri har fikset er forming av øyebryn. Tips til salong i Oslo sentrum? Og gjerne tips til noen som også kan gi litt hudpleie samtidig (ikke noe drastisk, bare pleie for godfølelsen. Og vil jeg forme, farge, laminere? Eller hva?


#2

Pelen sa for siden:

Beths Beauty har jeg alltid vært fornøyd med. Forming og farge tror jeg de kan være gode nok der akkurat du fikser negler (Hos Eivy).

Du er så pass lys så du bør ikke ha for mørk farge på øyebrynene. Heller for lyst første gangen enn for mørk. Øyevippene kan du ta sort farge på.


#3

Blånn sa for siden:

Farger jevnlig hos frisøren min. Men vil ha litt mer luksus.


#4

Pelen sa for siden:

Sunniva på Beths Beauty på CC Vest, men hun har lang ventetid. Vet kan ikke hvilken behandling kan vil ha så kan man bare bestille opp tid og så blir man enig om hva man vil gjøre der. Ikke gratis, men du fortjener det. :nemlig:


#5

Tallulah sa for siden:

Jeg er fornøyd med Sagene velværesenter. Jeg driver ikke med øyenbrynfarging/shaping, men hun rydder litt opp under ansiktspleie. :knegg: Liker at de er voksne, nedpå folk.

Om det i all hovedsak er bryn du skal fikse er mange jeg kjenner fornøyd med Margrethe på Strokes på toppen av løkka. www.strokes.no/


#6

LaBanga sa for siden:

Jeg bor ikke i Oslo så har ingen å anbefale der, men jeg går jevnlig og fikser bryn og vipper. Har egentlig ganske fine og fyldige bryn fra naturen av, og lenge farget jeg dem bare selv og nippet litt under og mellom selv, fordi jeg ikke merket rare forskjellen om jeg gjorde det hos noen.

Men i det siste har jeg utforsket litt mer og funnet flinke som klarer å gjøre det lille ekstra med bryna mine. Liker godt henna-farge fordi det varer lengre enn vanlig, og har i det siste fått dilla på laminering som gjør bryna enda fyldigere og som gjør at de holder seg fint ganske lenge. Men det er ganske stor forskjell på hvem som gjør det. Nå sist måtte jeg bestille hos en annen fordi hun jeg er mest fornøyd med ikke var tilgjengelig.

I tillegg tar jeg vippeløft som gjør at vippene får en sving som gjør at de ser mye fyldigere ut og gjør det mye raskere og enklere å ta på maskara. Spesielt greit når en må bruke lesebriller og ikke er så lett å jobbe mye med sminka uten briller. Det gjør det uansett mye raskere å sminke seg å jevnlig ta bryn og vipper sånn. Bruker bare en børste på bryna for å greie dem rett vei.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.