Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Mandag


#2

Heilo sa for siden:

God morgen. Jeg har gjort yoga og hørt på vinden som bråker ute. Noen flere som gjør Adrienes 30 dager i år? Jeg startet en dag etter tida for å kunne ha videoene til morgenyogaen, men i år slippes de allerede klokka 7 så nå har jeg tatt igjen den ene dagen og gjør dem real time. Jeg var sliten og tung i kroppen i dag, men det gjorde godt likevel. Har inntrykk av at det er mindre fokus på dynamisk styrke og mer kontemplativt enn før, og det liker jeg.


#3

Sissel sa for siden:

God morgen! Er på hjemmekontor, og sliter med SAP, så her er frustrasjonen absolutt tilstede.


#4

celebelen sa for siden:

God morgen! Kontorkontor i dag, akkurat nå ser jeg på lyset som gir hele byen et pastellskjær.


#5

him sa for siden:

Morgen! Har meditert (2 dagen, så nå er jeg proff!) og det var faktisk hjelpsomt. Liker at det fungerer :D


#6

Fersken sa for siden:

Hjemmekontor her også og i dag var det kø til badet fordi eldste forsov seg og brukte evig lang tid i dusjen for å våkne.


#7

Sissel sa for siden:

Vi våknet begge to kl. 05.00, og fikk ikke sove, men jeg lå i senga på trass til nesten 07.00. Så tok jeg av sengklær, satte på en tørketrommel og la i sammen noen sokker før jeg logget meg på jobben kl. 07.30, så her føles det som om det er langt på dag allerede.


#8

tink sa for siden:

Jadda, nå er det bare oppløpssiden igjen av januar. Mørkt og vått ute, så i dag er jeg takknemlig for at arbeidsplassen min er innendørs.

Jeg skulle gjerne gjort morgenyoga med deg Heilo, men forelpig klarer jeg ikke å pusle sammen en rutine eller et fysisk sted der jeg får holde på i fred om morgenen.


#9

star sa for siden:

Yngste har smitta meg så er ikke helt i vater. Sitter hjemme så jeg kan skjerme meg for lyd. Åpent landskap er ikke helt tingen når det virker som migrene er på tur. Og så slipper de andre høre på hostinga og nysinga mi.


#10

Tjorven sa for siden:

Jeg er fysisk på kontoret i dag, og det skal være et veldig langt arbeidsmøte.

De to neste arbeidsdagene skal jeg være på reise. Det var ment som en slags "premie", for det blir slett ikke mine tyngste arbeidsdager. Men akkurat nå går ikke kabalen helt opp. Men jeg skal forsøke å nyte det allikevel.


#11

Mex sa for siden:

God morgen

Grisekaldt vær ute om dagen, men i morgen snur det igjen.
Jeg er på kontoret, skal holde en presentasjon for ledergruppa etter lunsj i dag, kjenner jeg gruer meg litt.
I tillegg er minstemann (12-åringen) hjemme syk i dag. Første gangen han må være alene hjemme når han ser syk. Liker det virkelig ikke.


#12

Blondie sa for siden:

Jeg har hjulpet til med start på kald bil, kjørt ungdommen og gått tur med hunden. Nå drikker jeg kaffe mens jeg kvinner meg opp til å jobbe med studiene. :kaffepc:


#13

millact sa for siden:

Husker den følelsen, Mex, da de måtte være alene hjemme når de var syke. God bedring til ham og til Star!

Er på kjøkkenet på jobb; kontoret pusses enda opp, men det blir fint. Tipper de er ferdige neste uke. Er kaldt her inne, da, så jeg går i ull, men skal nok sette på varme nå og hente meg litt kaffe.


#14

Skilpadda sa for siden:

Jeg skulle til å trøste en trøtt venninne med at det er i alle fall den siste januarmandagen i år, men så er det jo ikke det. :knegg: Heldigvis er jeg ikke så trøtt selv, og i dag er begge sjefene mine tilbake på jobb (jeg deler kontor med dem og satt alene mesteparten av forrige uke), så det er hyggelig.


#15

annemede sa for siden:

Vi selger hus, håper på minst et bud til. :biter_negler:


#16

celebelen sa for siden:

Lykke til, annemede!

Ville startet uka med å falle i trappa. Hun dro på skolen, men ble dårlig og reiste hjem igjen. Nå er det skjermforbud og sofahvile ut dagen, så håper vi hun ikke blir dårligere.


#17

annemede sa for siden:

Da er huset solgt. :lettet:


#18

tink sa for siden:

Gratulerer med hussalg, Annemede! Skjønner godt at du er lettet nå. Håper dere er fornøyd med prisen.


#19

millact sa for siden:

Så flott med hussalg, Annemede, grattis!

God bedring til Ville:klemme:


#20

star sa for siden:

God bedring til Ville.

Gratulerer med salget, annemede!


#21

Millen sa for siden:

God bedring til Ville.

Gratulerer med hussalg, Annemede.
.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.