Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Torsdag


#2

millact sa for siden:

God morgen, nesten helg!


#3

Embriksmamma sa for siden:

Nesten helg ja, det er min trøst i dag :knegg:
Skikkelig stressedag her.


#4

Blondie sa for siden:

Jeg var på styrketrening i dag for første gang på … ja, alltid og er skuffende lite støl i dag. :knegg:


#5

Mex sa for siden:

God morgen

jeg føler at kroppen prøver bekjempe etter aller annet virus sånn litt i smug. Det siver dog igjennom med sånn "uggen" kropp, småvondt i hals og hode. Jeg håper det snart går over for nå har det vært sånn i en uke.


#6

Blå sa for siden:

God morgen

Heldigvis mindre stress dag enn i går. Jeg skal sitte rolig og skrive ting hele dagen. Og jeg har på meg en veldig deilig og varm strikkejakke som jeg tror at jeg skal kose meg i.


#7

Syrinx sa for siden:

Må snart stå opp og gjere meg klar til å dra på behandling. Lydane eg har observert gjennom natta gjer at eg mistenker snø, gler meg ikkje til å dra frå gardinene.


#8

Tjorven sa for siden:

Jeg har hjemmekontor, men har startet arbeidsdagen godt og har allerede fått gjort masse. Nå har jeg levert knerten til skoletaxien, og klarer ikke å slutte å glede meg over at dette er et tilbud han får. Det er jo helt fantastisk!

Jeg trente også styrke i går, og er akkurat passe støl. :D Og det var litt ekstra trivelig å trene med "kjentfolk" fra FP.


#9

Syrinx sa for siden:

Falsk alarm angåande snø!! Hurra! Har kome ein cm eller to, berre. Det kan eg leve med.


#10

Stompa sa for siden:

Morn. Står og ser på tyskgruppa mi, som har skriveøkt. Etter et par rolige uker nå helt på starten av andre halvår, får jeg inn tre rettebunker på to dager denne uka. Herlig. :gal:


#11

tink sa for siden:

Jeg har skulket trening så langt denne uka for henholdsvis: ytre forpliktelser, jobb på kveldstid og i går en etterlengtet vinkveld med gode venner. :hjerter: Sikkert ikke det beste utgangspunktet for trening i kveld, men nå er det ingen vei utenom. Har funnet fram noe cola light som ingen andre vil ha og har gjennomført presentasjon for ledermøte, så nå kan resten av dagen bare komme.


#12

Appelsin sa for siden:

Nok en dag med venting og spenning i musikk-gaten, og forvirring om hvorvidt det var mor eller datter som skulle til gynekologen :knegg:
Livet er ikke lett, lol.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.