Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Fredag


#2

Blondie sa for siden:

I går var jeg ikke støl, i dag smerter det å drikke kaffe. :knegg: Har vi en styrketreningstråd? Jeg lurer på alt.

I dag er det nok hviledag.


#3

vixen sa for siden:

God morgen. På vei til oslo og skal være der til torsdag. Kurs neste uke så i helga er det kun sosialisering. Gleder meg! Ikke vært der siden mai.


#4

celebelen sa for siden:

Jeg våknet for tidlig i dag, men klarte ikke å sovne igjen. Så da var jeg tidlig avgårde, og trippet på nysnø til bussen.


#5

Addison sa for siden:

God morgen, det er fredag! :jippi: Nå venter en helg og for så vidt også uke med heftige forberedelser til NM neste helg i Bergen, sirkushesten er tilbake i manesjen! :knegg: Korps er best!

Formen er sånn passe, sover litt variabelt for tiden, men nå kommer dagslyset tilbake, det pleier å hjelpe.


#6

Albertine sa for siden:

Nyt stølheten litt da, Blondie. Det er et tydelig bevis for at du har trent! Det er mer enn det jeg gjør, foråsiresånn. :sparke:

Men jeg har laget frokost til fire mennesker og gått tur med bikkja, og nå skal jeg rydde etter dem og sette på klesvask. :svosj:


#7

Blå sa for siden:

:heia: Blondie. Nyt den gode stølheten og vær stolt av deg selv.

Jeg har ett rolig formiddagsgjemmkontor før jeg skal svosje huset og så reise til hytten. Værmeldingen tilsier skrekkelige kjøreforhold og jeg er ganske fornøyd med å ha bestemt meg for buss.

Nå har jeg kaffe og stearinlys og fyr i ovnen og koser meg med roen.


#8

Tjorven sa for siden:

Blondie: Vi har ikke en egen styrketreningstråd, men vi har en "samtreningstråd i Oslo" hvor Gaia og jeg skryter fælt. :knegg: Vi har nemlig begynt med en ny type trening som gir overraskende mye effekt på kort tid. Det kan være at det er noe å lære der allikevel. Eller kanskje ikke.

Jeg skal snart på kontoret, men må bare få levert knerten først. Jeg hentet og leverte unger med stor letthet i mange, mange år, men det begynner å bli lenge siden. Nå blir jeg helt satt ut av hvor bundet man blir av all logistikken. :gaah:

Men jeg har fantastiske planer for helgen, så jeg skal bare komme meg gjennom denne arbeidsdagen.


#9

tink sa for siden:

En slags frifredag her, kun et par timers arbeid så kan jeg fokusere på husarbeid og meg selv. Vurderte formiddagstur på ski, men mannen vil visst være med så da blir det lysløype med han og datter i kveld i stedet. Kan være fint det også.

Blondie, jeg kan ha glede av en styrketreningstråd. Driver ikke og løfter vekter, men MÅ få bedre kjernemuskulatur og setter pris på en gjeng å heie på og med.


#10

Blondie sa for siden:

Da bør vi nok lage en styrketreningstråd!


#11

Tjorven sa for siden:

Gjør gjerne det. Så kan Gaia og jeg komme inn å skryte av markløft-persene våre. Det er nemlig markløft i februar på den timen vi går.


#12

Timar sa for siden:

Jeg blir veldig gjerne med i en styrketreningstråd! Stakkars kroppen min trenger å få trent litt, og helst regelmessig. Men hodet orker ikke helt å sikre disiplinen som trengs.

Hviledag her i dag. Det trengs. Opplading til heiagjengoppdrag for mini både i ettermiddag og i morgen tidlig. UTENDØRS. Det blir nok stas for frossenpinnen. :P


#13

Syrinx sa for siden:

Hurra for korps, Addison! Mitt comeback lar vente litt på seg, men eg har eit lite speleoppdrag i morgon. Eg er skikkeleg nervøs, blir vel slik når ein er ute av gamet. Men eg skal øve med pianisten om ein time, det vil nok kjennast tryggare etter det.

Kan ellers melde om strålande sol over Sunnmøre, det lyset gjer godt.


#14

Appelsin sa for siden:

Så kjekt med spillende FPere! Og sterke FPere :love:
Jeg heier på alle fra sidelinjen (holder meg til gamle favoritter som garn og fjell).
Jeg sjekket akkurat yr, og ble forbauset over at det er sol i dag, når det faktisk bøttet ned på vei til jobb :gruble: hva gjør vel dette med min tillit til varslene for helgen?! :dramaqueen:


#15

løve70 sa for siden:

Jeg heier på styrketrening :heia:

Bør være litt flinkere selv og til å trene strukturert. Med mye reisevirksomhet får jeg ikke trent på mine faste SATS timer og det varierer hva jeg har tilgang til av utstyr.

I Houston denne uka. Snart ferdig med workshops, da setter jeg kursen til Austin for ledersamling. Den begynner heldigvis ikke før søndag kveld, så får fri i helgen :)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.