Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Lørdag


#2

Syrinx sa for siden:

Tidleg oppe i dag, skal til byen på det rikelig omtala speleoppdraget. Kjenner det er veldig godt at hovudet får litt anna å tenkje på, men det er også litt skummelt kor utmattande det er. Gladsliten i det minste da, det er bra.

Resten av dagen blir det truleg litt søvn, samt eit lite surdeigsprosjekt som etter planen skal bli pizza.


#3

vixen sa for siden:

Deilig å våkne til koselørdag i Oslo. Skal rusle ned til frokostsalen før jeg dusjer og stikker til en venninne på kaffe. Blitt invitert.med av en kompis på fest i kveld,men er litt usikker på om jeg skal slenge meg med for det bruker å bli slikt et sjøslag. :humre: I går møtte jeg en gammel studievenninne på løkka og vi spiste god meze før jeg ble med henne på jobb. Hun skulle se en forestilling på dansens hus hvor hun jobber så plutselig sitter jeg og ser på et stykke samtidsdans. Artig å få med seg slikt selv om jeg virkelig ikke har peil på dans. Må stikke innom storsenterer og kjøpe lue og hansker. Kaldt og surt her og jeg har pakket med meg litt lite klær.


#4

Blondie sa for siden:

Jeg skal på tur med vesleungen min i dag, det blir bra! Vi skal bare rusle og gjøre det som faller oss inn helt til i morgen.


#5

millact sa for siden:

Høres ut som både Vixen, Blondie og Syrinx har hyggelige helgeplaner:hjerter:

Jeg skal til frisør, går på drop-in siden jeg da sparer endel. Så blir det et par butikker for å handle noe og pizza hos bonusmor i kveld med ungdommene.


#6

ingling sa for siden:

God formiddag! Jeg skal synge min første korkonsert på 12 års tid i dag, og er faktisk litt nervøs. Men det blir gøy når vi er i gang! Lader opp til lang dag med prøver og forberedelser nå.


#7

star sa for siden:

Sovet i egen seng i natt. Begynner å føle meg som meg selv, men har puls i 150 med en gang jeg gjør noe. Men jeg skal jo ikke gjøre noe så. :knegg:
Prøve å få lest litt og begynne på en obligatorisk oppgave tenker jeg.


#8

Blånn sa for siden:

God morgen. Plan for dagen er klesvask og husvask. Og så må jeg ut for å handle de siste tingene før mannen og jeg reiser på mandag. 2 dager til sol og varme. :D


#9

millact sa for siden:

Sol og varme høres nydelig ut, Blånn!

Har handlet diverse og lurer nå på å begynne å rydde i papirer rett og slett.


#10

Appelsin sa for siden:

Jeg har vært på fjelltur og det var helt sykt deilig :hjerter:


#11

Candy Darling sa for siden:

Jeg er i Amsterdam med lillejenta, som har ditchet meg for sin gamle bestevenninne som bor her. Huff, så leit, må trøste meg med vin på utekafé. Får møte dem til middag, da. #morbetaler


#12

Syrinx sa for siden:

Fyrst, litt frå ego-mego: Eg har altså hatt speleoppdrag og greidde halde nervane i sjakk, så DET GJEKK KJEMPEBRA! (altså, så kjempebra det kan gå når ein er rusten. Men ja, eg er så nøgd.)

Candy- du får berre halde ut på utekafé. :humre: Kos deg som berre det, Amsterdam er herlig.

Appelsin- Eg oppdaga fjellglede i forfjor og skjønner 100% kva du meiner med sykt deilig. Godt jobba som kom deg ut og opp i dag!

millact- Vart det rydda med deg? Godt når slikt arbeid er gjort i alle fall. Og grattis med ny sveis!

Blånn- Å, herre min hatt. Kor skal dokker? Sol og varme høyrast så meir enn fristande ut.

star- Godt du kjenner forma komme seg, men det høyrast no ikkje heilt heldig ut med puls som er såpass ivrig.

ingling- Lukke til med konsert i dag! Musikk er ein fantastisk hobby. (Og den konserten ser underhaldande ut, tippar på god stemning i salen.)

Blondie- Håpar du kosar deg på tur. Det høyrdes fint ut å berre leve sakte i lag.

vixen- Herlig Osloliv!! Eg hadde ei liknande helg for litt sidan, det er så godt å surre og nyte livet slik. Eg synast du skal gå for sjøslag! :knegg:


#13

Blånn sa for siden:

Syrinx: Vi skal til Kenya. Mannen skal jobbe første uka. Da skal vi være i Nairobi. Safari i helga og deretter en uke i Mombasa. :D


#14

Syrinx sa for siden:

Smeis! Det høyrast spennande ut. Og varmt, type herlig varmt.


#15

millact sa for siden:

Syrinx: Ja, fikk ryddet godt i alt av papirer. Så flott at spilleoppdraget gikk bra. Hva spiller du?


#16

Syrinx sa for siden:

Eg spelar tverrfløyte. Har ei fortid som veldig flink, om det er lov å seie. No er eg rusten, men det lot seg gjere å finne fram litt klang likevel.


#17

star sa for siden:

Så kjekt, Syrinx. Vel gjennomført!

Har ikke gjort noe av det jeg sa jeg skulle gjøre. Har smårydda litt da.


#18

Syrinx sa for siden:

Takk, star. Og eg vil no seie vel gjennomført til deg også, smårydding er aktivitet nok spør du meg.


#19

Skilpadda sa for siden:

Candy, putt tips i Amsterdam-tråden min hvis du har noen! :blafre:

Vi har vært på besøk hos venner med en månedsgammel baby, det var veldig hyggelig og jeg er veldig glad det ikke er meg. :knegg: Så gikk vi innom Mathallen og kjøpte en bit skrei som jeg snart skal lage middag av. Fin lørdag, det.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.