Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Tips til genser på tykke pinner som kan strikkes uten å tenke

#1

Maverick sa for siden:

Se annen nylig tråd for kontekst. :knegg:

Jeg ønsker meg tips til en genser som strikkes på pinne 6 og/eller 7 (eller det nabolaget), enkelt mønster er greit, fire tråder på en gang er ikke greit. Raglan er greit, høyhalset er greit, rundfelling er greit - fletter og hullmønster tror jeg det bare er å styre unna.

Designpreferanser går mot litt løse, oversized greier, men ikke helt uformelig. Liker litt lengde. Petiteknit-tingene er kjempefine, men på meg blir de feil fasong. :mumle:

Bring it on!


#2

Bayone sa for siden:

Daisy fra Camilla Pihl er fin og enkel.

Gratis oppskrift her


#3

Pamina sa for siden:

Denne - pinne 9


#4

Heilo sa for siden:

Jeg strikker tykk turgenser i plotulopi (uspunnet ull) akkurat nå. Klassisk islandsk mønster. Det finnes masse varianter, jeg innbiller meg at du har strikket Riddari før? Med enda tykkere garn enn Lettlopi-variantene går det enda raskere.





#8

Adrienne sa for siden:

Sweater nr. 14 vil være nydelig på deg! (linken til Appelsin.) Garnet er dyrt om du kjøper det som står i oppskriften, men kan byttes ut med annen type garn hvis man vil det.


#9

Maverick sa for siden:

Masse gode forslag! Nr 14 Appelsin linket til er helt perfekt! Må fundere litt på garnvalg der ja. Nr 10 som Frukt linket til er også kjempefin, har printa ut oppskriften, tror jeg har garn som funker hjemme faktisk. :jupp:





Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.