Jeg hadde tatt av plasten, for jeg er ikke så kjempeglad i den sterke røyksmaken, og når man da trekker den i vann blir den litt mildere. Dette er jo en smakssak. Bare ha den lenge nok i vannet til at den blir gjennomvarm.
Jeg pleier å skjære de i skiver som jeg fordeler i en langpanne med alufolie over før jeg varmer skinken i stekeovn. Serverer det med hjemmelaget potetmos, grønnsaker og en brun saus med godt med fløte, eventuelt en litt oppjazzet versjon av Toro sin fløtesaus.
Hadde ikke bekymret meg over datoen på denne, den er kokt hel. Kunne stilt seg annerledes med rått kjøtt. Er den oppbevart hel i ubrutt forpakning på rett temperatur kunne jeg også brukt den en uke eller to over dato, så om du vil være forsiktig og bruke den i løpet av noen dager nå tenker jeg det er helt innafor. Selvfølgelig se, lukt, smak som alltid.
Godt med samme tilbehør som til kalkunkjøtt.
Gjør som med wienerpølser, kok opp vann og la den trekke i posen mens du lager resten av maten. 20minutter ca.
Hel og uåpnet hade jeg ikke bekymra meg for datoen så lenge den lukter normalt. Se, lukt smak.
Jeg har de sist to dagene spist hamburgerrygg somhadde siste dato tidligere i uka. Den var nylig åpnet, luktet helt fint, jeg har rett og slet spist MYE av den, på hjemmekontor synes jeg det er deilig å steke kjøttpålegg med litt krydder på og legge på stekt brødskive, så jeg har hatt litt hauger av pålegg på, og altså stekt det ekstra, men det pga at jeg liker det, ikke datoen egentlig. Den så, luktet og smakte som den skulle, men jeg har altså brukt store mengder for å spise den opp idag, så får vi kjøpe nytt skinkepålegg til helga.