Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hotelltips Kreta

#1

Stompa sa for siden:

Etter fjorårets ultramiserable sommer, vurderer jeg ei uke på Kreta i år. Men det er jo helt umulig å orientere seg i utvalget, så jeg ønsker meg konkrete hotelltips som oppfyller følgende:

  • Voksent klientell, ikke masse småbarnsfamilier
  • Svært gode treningsmuligheter, både velutstyrt styrkerom og løpemuligheter i nærmiljøet
  • Relativt bynært
  • Fint bassengområde

Strand er ikke noe viktig (jeg hater sand og saltvann :humre: ).


#2

Tjorven sa for siden:

Det er riktignok 10 år siden jeg bodde her, men den gang var det fantastisk. www.thalassaresort.gr/

Hotellet har 16-årsgrense, så ingen hylende småbarn i sikte. Drt var godt med sportsaktiviteter (vi deltok på pilatestimer før frokost en dag), men jeg skal ikke garantere for kvaliteten på treningsrommet.

Men det var ikke gratis altså.

Dette ligger i Agia Marina, så det er mange spisesteder. Kort å gå til Platanias med enda flere spisesteder. Det går busser til Chania sentrum hele tiden - ca 15 minutters busstur. Sånn hvis man ønsker litt ordentlig by.


#3

Lavender sa for siden:

Se Apollo, Mondo. 16 års aldersgrense og flere har treningsrom. Mulig hotellene er tilgjengelig på booking.com og lignende hvis kun hotell.


#4

Stompa sa for siden:

Takk for tips så langt. Tjorvens hotell så fint ut, men treningsrommet er nok ikke i nærheten av det jeg ønsker. Skal sjekke ut Mondo.

Charter fra Bodø er det aller enkleste, men jeg har jo fri lenge og kan være fleksibel på reisebiten, så bare la tipsene komme. :jupp:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.