Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Kaffemaskin med melkeskummer

#1

Bokormen sa for siden:

Vi har moccamaster vi bruker til vanlig, men jeg har lyst på en maskin som kan lage god latte til helgemorgener. :hjerter:

Hva velger man nå? Helst noe som er enkelt i bruk, både mht å lage selve kaffen og med renhold.


#2

celebelen sa for siden:

Vi har en Phillips som har avtakbar melkeskummer. Veldig kjekt, for den kan tas fra hverandre og vaskes i oppvaskmaskin.


#3

Isolde sa for siden:

Skal det bare være en liten kopp innimellom så kan nespersso sin med automatisk melkeskummer være et alternativ.

Jeg ønsker meg Siemens sin eq500.
Har nå en Phillips uten automatisk melkeskummer. Bruker nespersso sin melkeskummer på siden. Lager veldig god kaffe men må ha to dingser.


#4

Bokormen sa for siden:

Ja, dette blir en maskin nr to, så jeg er ikke imot Nespresso, kapsler osv. :sparke:


#5

Isolde sa for siden:

Nespersso latissima fungerer helt greit. Kjøpte en brukt for 500kr til å ha hos kjæresten. Solgte den igjen for samme når vi flytta sammen.


#6

gnuri sa for siden:

Vi har Philips Lattego.
Jeg elsker den :love:


#7

venla sa for siden:

Samme her. Lager nydelig cappuchino med den. Hele melkeskummedingsen kan settes i oppvaskmaskina.


#8

zinatara sa for siden:

Vi har også phillips lattego og er veldig glad i den. Den modellen vi har kan lage latte og cappuccino, en billigere modell kan kun lage cappucino og de dyrere modellene har flere drikkevalg.

Før vi fikk en sånn maskin hadde jeg en melkeskummer fra Severin. Ikke denne modellen, men samme konseptet med en kanne som kan tas ut og vaskes i oppvaskmaskinen. bakerenogkokken.no/kaffe/melkeskummere/severin-spuma-melkeskummer-500-ml/?shopping_id_click=1067-21916-43466&gclid=CjwKCAiAuOieBhAIEiwAgjCvcr53JADOP-MTBuMk7dTvO9PgXcnRMsCo3Nk6GcvxsIcbBUrEbt-AbBoClHIQAvD_BwE
.


#9

Hyacinth sa for siden:

Jeg synes Moccamaster lager langt bedre kaffe enn både Nespresso og tilsvarende kapselmaskiner. Har også hatt spinndyr kaffemaskin fra Siemens, men Moccamaster er bedre likevel. Jeg lager altså latte med den. Ja, det blir jo ikke espresso i Moccamaster, men det blir en slags latte likevel. Har Aeroccino melkeskummer ved siden av. Brukes flere ganger daglig, tåler oppvaskmaskin og er generelt lett å holde ren.


#10

Input sa for siden:

Ville heller kjøpt separat melkeskummer, ja.


#11

millact sa for siden:

Ja. Gjør som Hyacinth, har moccamaster og nespresso melkeskummer.


#12

Milfrid sa for siden:

Jeg har en (11 år gammel) Tassimo kapselmaskin og har kjøpt diverse ulike kapsler til den. Kjærestens flyttet inn med moccamaster. Vi er begge enige om at Tassimo lager way bedre kaffe. :nemlig: Jeg har lyst på kaffemaskin som kverner kaffen (også av miljøhensyn), så følger denne tråden for tips.


#13

gnuri sa for siden:

Jeg hadde kaffemaskin uten steamer og nespresso sin melkeskummer og var superfornøyd med dette, men etter lattego er kommet i hus, har aerocinoen flyttet inn i skapet, for steameren på lattego er kjempebra.


#14

GinaK sa for siden:

Vi har Nespresso latissima. Med melkeskummer. Synes den funker fint. Har hatt den siden 2011 og den virker fortsatt fint.


#15

Candy Darling sa for siden:

Aeroccino lager best melk med «hardt» skum av alle maskiner som ikke har veldig god steamer, synes jeg. Så hvis du ikke er ute etter å investere mye penger i en skikkelig espressomaskin så hadde jeg kjøpt den og en billig kapselmaskin.

Man kan gjerne si at filterkaffe er bedre, men det er jo noe helt ANNET enn espresso. For meg er det like rart som å anbefale rosé når noen ber om en god rødvin?


#16

Bokormen sa for siden:

Jeg har ikke helt fått dreisen på kombinasjonen traktekaffe + melkeskum, av en eller annen grunn. :gruble: Og det til tross for at min vanlige hverdagskaffe er nettopp traktekaffe med en skvett melk i. Men jeg synes espresso + melkeskum blir noe helt annet. :vetikke:


#17

Hyacinth sa for siden:

Ja, det blir noe annet. Jeg synes det blir til det bedre, jeg synes latte har for mye melk. ( :knegg: ) Jeg liker aller best traktekaffe med en skvett melk i, men den skvetten pleier jeg altså å varme og skumme. Det er det aller beste. :)


#18

Hyacinth sa for siden:

Ja, det er jeg enig i, men det var ikke det jeg mente. Jeg må ha uttrykt meg uklart. Espresso kan være kjempegodt, det, men det var kapselmaskiner jeg sa jeg mislikte. Smaken på kaffe laget i kapselmaskiner er ikke godt, iallfall ikke de jeg har smakt.


#19

Benzo sa for siden:

Lager den latte også? Så en video, men så bare knapp for cappuccino.


#20

Candy Darling sa for siden:

Det er klart at det er en kjempestor forskjell på en kapselmaskin og en espressomaskin til 6000+ (også trenger man kvern til 4500 i tillegg). Men jeg synes Nespresso gir langt jevnere kvalitet enn billige espressomaskiner som naturlig nok ikke kan levere på riktig trykk og temperatur.


#21

Hyacinth sa for siden:

Det kan selvfølgelig godt hende. Eller, det er klart at det gjør. Men jeg har til nå ikke fått kapselkaffe som jeg har likt. Ikke Nespresso heller.


#22

zinatara sa for siden:

Det er ulike modeller. Den billigste lager bare cappuccino i tillegg til kaffedrikker uten melk. Den vi har lager cappuccino og latte. Toppmodellene har mange ulike drikker.


#23

Benzo sa for siden:

Ok, da må jeg utforske litt mer. :nikker:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.