Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

De forskjellige dating-stedene

#1

Ine sa for siden:

..går det an å si noe om "klientellet"?

Aldersmessig; noen som har oppdaget noen forskjeller der?

Og noen andre enn Facebook som er gratis?


#2

frukt sa for siden:

Jeg har prøvd FB, Sukker, Badoo, Tinder, og en annen app jeg ikke husker navnet på. Kan ikke si at jeg har merket noen forskjell. Avbefaler forresten Badoo for der kan man sende melding til hvem som helst, så jeg ble nedrent av meldinger. :gal:


#3

millact sa for siden:

Match og Tinder. Har ikke testet dem.


#4

frukt sa for siden:

Man kan lage profil på Match, men må betale for å kunne sende meldinger mm. Sukker tror jeg ikke man må betale for. Lenge siden jeg var innom der.


#5

Ine sa for siden:

På Facebook savner jeg at man ikke kan bare bla videre, for der er det vel sånn at enten må du gi en like, eller så må du ta bort profilen?

Savner at jeg bare kan bla videre, uten å ta stilling til de, og at de samtidig kan se min profil.


#6

frukt sa for siden:

Men du kan velge å se folk du har bladd vekk mener jeg.


#7

Ine sa for siden:

Det er sant, det er en bra funksjon.


#8

Svanen sa for siden:

Skulle nevne fjelltreffen til dnt. Men ser ut som den ikke eksisterer lenger. Det var slik jeg møtte samboer for nærmere 12 år siden.


#9

Ine sa for siden:

Bra tips. :nikker:


#10

Isolde sa for siden:

Bumbel var også helt ok. Der kan ikke menn sende melding selv om du matcher om du ikke starter samtalen. Men tror det er samme klientell som på andre apper. Jeg kom bare ikke lenger.


#11

Unicorn sa for siden:

Jeg syns Bumble var okei.


#12

Ine sa for siden:

Virker som det er mange menn i 50-60 årsalderen på Facebook. Dere tror det er mange av dem på de andre stedene også, altså? Og ikke overvekt av dem på Facebook i forhold til de andre?


#13

Isolde sa for siden:

Jeg stengte vel søket mitt for alt over 45 når jeg var på Bumble. Nå var jeg der bare en uke ca. Møtte sambo etter 4 timer. Og han var da under 30.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.