Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Fredag



#3

Blånn sa for siden:

God morgen! Tidlig frokost i dag. Kl. 9 faktisk. :lol: Plan for dagen er å rusle fra hotellet for å finne en atm. Mannen har møter til kl. 11. Deretter kommer han og kollegaene hit og vi reiser til Masai Mara og en helg med safari. Det blir bra (om noen har sett dokumentarer fra Serengeti er det samme område, men på Kenya-siden av grensen. Kollegaene til mannen er hyggelige, så det blir fint.

På turen jeg skal gå først er det mulig jeg går bittelitt oppover veien og finner huset der vi bodde for 35+ år siden og det «kjøpesenteret» hvor vi pleide å handle mat. Det er bare 1,5 km dit.


#4

Dali sa for siden:

Morn fra hjemmekontor. Når jeg ser ut vinduet ser jeg at jeg befinner meg på et langt kjøligere sted enn Blånn. :lol: Utnytter spart reisetid til å jobbe, og planlegger en tur på spinning rett etter arbeidstid. Så helg og til vår nye bolig for å male ferdig barnas soverom. De er godt i gang på egen hånd, men nå må vi intensivere slik at vi er klar når teppegulvene kommer.


#5

Tjorven sa for siden:

Jeg er på kontoret og NYTER at det ikke lenger er helt mørkt når jeg drar til jobb. I dag tok jeg t-banen kl 07.32 og da var det tussmørkt, men det var helt tydelig at dette snart er forbigående. Det går mot lysere tider. :lykkelig:

Dette gjør altså helt vanvittige ting med min mentale helse.


#6

Sissel sa for siden:

Jeg er på kontoret. 3 dagen denne uka, og det er ikke vanlig. Men, jeg har så mye putlearbeid jeg må gjøre, og huset hjemme var litt for fullt av folk i dag. Jeg begynte hjemme, men ombestemte meg i 8 tida, og reiste inn på jobb. Her er det ihvertfall fred og få. Mannen og datteren min har fri i dag, og jeg merket at det ble for mye styr akkurat i dag.


#7

Fersken sa for siden:

Skulle egentlig på tidlig på kontoret, men tar dagens to første møter hjemme og drar dit når de er ferdig.


#8

polarjenta sa for siden:

På kontoret. Jeg har mest lyst på helg, kjenner jeg. Men får vel jobbe litt, og avslutter dagen med drøftingsmøte.


#9

Stompa sa for siden:

Morn. Siste innspurt før jeg planlegger oslotur for å kose meg med ungene.

På begynnelsen av uka var det mange varmegrader og regn her, så all snøen forsvant. I natt fikk vi 30 nye centimeter, og det skal komme mer ... Håper bare at flyplassen klarer å holde åpent.


#10

Nenne sa for siden:

Hjemmekontor i dag, med innlagt hektiske fem minutter på polets Burgundslipp på nett. Det meste var revet vekk. :sukk:

Planen for dagen er masse, masse jobb og så handling og forberedelser til i morgen. Vinklubben tar en liten pause i vinopplæringen og tar bare en middag a la Grevinnen og hovmesterens nyttårsfeiring. Bare for gøy.


#11

Mams sa for siden:

Fredag! I kveld blir det Nabofruefest på meg. Deilig med en fest hvor man må gå få meter når man skal hjem igjen. Det er kun en tomannsbolig mellom meg og det huset vi skal være i. Så det blir en kveld med god mat og masse skravling.


#12

Mex sa for siden:

Akkurat landet i London. Litt stuck på flyet mens vi venter på en ledig terminal. Jaja.. straks klar for storbylivet. :D


#13

Blondie sa for siden:

Jeg hviler på sofaen etter en tøff dag i går, lite planer å spore.


#14

Appelsin sa for siden:

Har akkurat bestilt ei hotellnatt i Tromsø og blitt sjokkert over prisnivået. Rimelig klar for helg, men blir en del greier i forbindelse med morsdag og feiring av yngstemann som fyller 11 på mandag (pluss mangler oppvaskmaskin :dramaqueen: ). Koselige ting, da. Har seriøse planer om å kjøpe moccamaster i kveld :nemlig:


#15

Stompa sa for siden:

Det er visst helt ville priser i Tromsø, Appelsin. Masse saker i lokalnyhetene om folk som må bo på hotell i forbindelse med sykehusbesøk i Tromsø, og som må kutte sykehusbesøk fordi de verken har råd til å legge ut eller å dekke andelen de ikke får refusjon for. :nemlig:


#16

Stompa sa for siden:

Er det avbært i Oslo sentrum, forresten? Må bestemme meg for hvilke sko jeg skal ta med meg. :knegg:


#17

Pelle sa for siden:

Ikke snø på fortau i sentrum


#18

Anda sa for siden:

Men greit med hålke på alt annet i denne byen nå. :mumle:


#19

Pøblis sa for siden:

Nå snør det. Ta med vintersko, Stompa.


#20

star sa for siden:

Ugreit med snø oppå holka altså. Veit jo ikke lenger hvor de glatte flekkene er så får gå som en 100-åring.


#21

Blånn sa for siden:

Første safaritur ferdig. Nå venter vi på at gutta i presidentsuiten (kollegaene til mannen :knegg: ) skal komme forbi så vi kan spise middag. Vi må ha følge med vakt på kveldstid siden området er helt åpent. De har en symbolsk bom ved innkjøringen.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.