Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Lørdag


#2

Fintdethei! sa for siden:

Stille lørdagsmorgen. Første lørdag hjemme uten planer siden i fjor høst en gang. Jeg skal gjøre ingenting, bortsett fra tvinge meg ut på en goggetur.
Først mer kaffe og en god frokost.


#3

star sa for siden:

Jeg er nødt til å gjøre oppgave i dag. Men først en butikkrunde. Burde få vasket bilen også.


#4

Stompa sa for siden:

Morn fra hotellsenga.

Billighotell = ikke stol på rommet, så jeg sitter i senga og vurderer nynorsktekster mens Frøkna gjør seg ferdig med trening. Etterpå kommer hun inn til byen og vi skal shoppe litt før vi møter først Herremannen for Afternoon Tea på Grand, og etter hvert også samboeren hans for middag på Vinoteket når hun er ferdig på jobb. Full rulle hele dagen, altså. :knegg:


#5

Tjorven sa for siden:

Åh. Middag på Vinoteket. :elsker:

Jeg skal straks til byen for å få klippet håret til mannen og så spiser vi sikkkert lunsj også.


#6

Blånn sa for siden:

God formiddag! Vi var i safariebilen kl. 6.15 i dag. Soloppgangen nøt vi sammen med en løveflokk på 17 individer (på 10 m avstand). Vi har sett flørtene løvepar, geoparder, elefanter og mye mer. Frokost spiste vi på Tanzaniasiden av grensesteinen. Nå ha vi spist lunsj og skal sløve ved poolen før ny runde i ettermiddag. Jeg mangler bare leopard på The big five (løve, elefant, bøffel, neshorn og leopard) på denne turen. Har sett alle tidligere.


#7

Toffskij sa for siden:

Høres fantastisk ut, Blånn! Middag på Vinoteket blir også bra!

Jeg sløver i sofaen etter en svært så intens arbeidsuke og planlegger middager basert på hva vi har i fryseren. Der var det for eksempel andebryst, det er jo ikke noen straff akkurat!


#8

Tjorven sa for siden:

Vi har også bestemt andebryst til middag i dag. :D


#9

Syrinx sa for siden:

Eg er så sliten for tida at eg vaknar om natta og kjenner at eg er kraftlaus. I natt tenkte eg at om brannalarmen går no, då kjem eg meg aldri ut. Jækla drit heile greia.

Tema i skrivande stund er kva vi skal ha til middag i dag. Eg trur eg må prøve å argumentere for take away.


#10

star sa for siden:

Jeg gjør feil oppgave. :gaah:
Bør prioritere obligatorisk oppgave og ikke de på et annet kurs jeg tar. Og hvor jeg kan ringe opphavet for å få svaret. Fordi personen kan dette og ikke fordi hen har laget de. Jeg syns de er dårlig/feil stilt og jeg bruker for mye tid.


#11

Dali sa for siden:

Har vært i ny bolig og malt ferdig rommet til yngste. Nå hjelper jeg datter med spansk innlevering, jeg Jan ikke et ord spansk. Snart mekke biff til bølingen.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.