Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Søndag


#2

Blånn sa for siden:

God morgen! Vi har vært oppe siden 5.30 og har akkurat kommet tilbake fra morgensafari. Vi fant ikke nesehorn, men nok et løvepar. Nå skal vi straks sette kursen tilbake til Nairobi. Gleder meg til kjøreturen gjennom Rift Valley.


#3

scilla sa for siden:

Håper ikke jeg finner nesehorn heller på vei til jobb. I dag var det bratt å stå opp, gitt:gjesp: Jaja, det er bare å maxe kaffedosen så er vi vel gang.:yessir:


#4

millact sa for siden:

God morgen fra en hotellseng i Østerrike. Hatt fantastiske dager her på alpint med kjæresten, magisk rett og slett! Hjem etter frokost.


#5

Albertine sa for siden:

God morgen fra kafeen! Brødene er i ovnen og nå skal jeg over på kakene. Fin søndag til dere!


#6

star sa for siden:

Trodde brått det var mandag da jeg våknet.
Oppgavejobbing i dag. Og da den obligatoriske. Irriterende nok dukket det opp en til i går kveld.


#7

Maverick sa for siden:

God morgen! Jeg tok morsdagsansvar i går og kjøpte blomster fra barna til meg, og da ville syvåringen kjøpe kort og kaffekopp til meg, så da hjalp jeg henne med det. :knegg:

Nå ligger jeg på sofaen og prokrastinerer jobb og skole. Kommer til å angre på det om noen timer. Beklager, fremtidige meg! :sorry:


#8

Blondie sa for siden:

Litt hvile før besøk til mor. Håper å se mine egne barn der også, men får se om vi klarer å time det riktig.


#9

Pøblis sa for siden:

Jeg har invitert til middag i dag, eldste til mannen med familie - det blir fullt rundt bordet, og jeg blir sikkert kvitt et kalkunbryst og to kilo mandelpoteter.

Ellers jakter jeg lamper og ser på gardiner og lurer veldig på hva som er best utvendig solskjerming - så det kommer nok noen tråder i forumet snart.


#10

Syrinx sa for siden:

Eg har markert morsdagen med den kjekke aktiviteten rensing av sluk på badet. Kronglete å komme til pga badekar, så det var litt for lenge sidan sist.

Mannen skal lage middag og i går laga han kake som vi skal ha seinare i dag. Morsdagen kom igrunn beleilig, for eg har over gjennomsnittet behov for å bli pusla litt rundt for tida, og i dag får eg kos og stell.


#11

Maverick sa for siden:

:sur:

NÅ har jeg i det minste jobbet en hel del. Og må fortsatt gjøre skoleoppgave. Om hun der oppe hadde skjerpet seg for fire timer siden hadde jeg helt sikkert vært godt i gang nå, men neeeeida. :mumle:


#12

amo sa for siden:

Rift Valley er spektakulær, apekattene langs veien og stoppet på toppen og kjøper brus.
Gratulerer alle mødre, jeg har hatt en herlig jentehelg i Stavanger med døtrer og jente barnebarnet. <3 Shopping, restauranter, starbucks og godt innhugg på visakortet til hu mor. :knegg:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.