Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvor kan jeg kjøpe Urban Decay Perversion waterproof mascara?

#1

Engasjert sa for siden:

Etter årevis med frustrasjon over at mascaraen sverta utover dagen, fant jeg et tips her inne om Urban Decay Perversion Waterproof mascara. Og den er bare så god (for meg)! Og nå er den ikke å få tak i i en enste butikk i Norge - fysisk eller nettbutikk.

Er det noen som bruker denne, og som kan tipse meg om hvor jeg kan kjøpe den på nettbutikk som sender til Norge, uten å koste ei halv månedslønn i frakt?


#2

Karamell sa for siden:

Ser ut som den ikke lenger er på norske nettsider?

Jeg har den her hjemme, men har hatt den lenge, og bruker den lite (mulig jeg har kastet den). Jeg bruker heller denne: www.vita.no/makeup/oyne/mascara/vannfast-mascara/maybelline-lash-sensational-sky-high-waterproof-mascara

Jeg har også problem med sverting av vanlig mascara, og har vel kommet til at det ikke er merkene som er problemet, men at de ikke er vannfaste. Ergo alle de vannfaste fungerer for meg. Nå har jeg tatt et valg om å bare bruke vannfast i spesielle anledninger, da, for jeg synes det er mer stress å gjerne vannfast mascara enn vanlig.


#3

Niobe sa for siden:

Jeg henger på her, for jeg elsker Perversion Eyeliner’en. Den er plutselig veldig vanskelig å finne.


#4

IzziCreo sa for siden:

Lookfantastic har, og koster drøye 60,- i frakt ser det ut til, men kan påløpe toll og tull. Det er mange år siden jeg handlet derfra, så vet ikke hvordan det er nå. Du kan jo sende en mail til Urban Decay. Hvis den skal ut av markedet, så er det kanskje greit og enten sikre seg noen eller prøve ut andre typer.


#5

Engasjert sa for siden:

Takk! Jeg prøver meg på Lookfantastic, og håper at jeg ikke går på en kjempetolltull-smell!


#6

frukt sa for siden:

På [url]www.toll.no[/url] kan du finne ut hvor mye tolltull det blir.


#7

Engasjert sa for siden:

Billig mascara blir det ikke! Jeg må nok ut på testing igjen, hvis denne forsvinner permanent fra norske butikker.


#8

frukt sa for siden:

Jeg bruker Max Factor masterpiece. Den går ingen steder. :nemlig:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.