Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

[spinofff] Vis meg en GOD spisestuestol

#1

Palmen sa for siden:

Inspirert av tråden om spisestuestoler. Vi kjøpte nye for 2 år siden, trebein og grått stoff i pute/rygg fra Skeidar. Og de er SÅ VONDE å sitte på. :hylgrine: Så kan noen vise meg GODE stoler værsåsnill? Som holder seg i hvert fall i ti år?


#2

Eia sa for siden:

Ikke noe å bidra med, dessverre, men jeg vil også ha nye spisestuestoler. :jupp:



#4

Tallulah sa for siden:

Jeg syns de som Erika (?) la ut i den andre tråden, så helt amazing digg ut. Og ganske pene!



#6

Milfrid sa for siden:

Åh, de var kjempefine!

Jeg har disse:

www.ikea.com/no/no/p/tobias-stol-transparent-forkrommet-80349671/

De har vart i 11 år for meg, og er gode å sitte på (har sånn liten pute som legges løst på setet på dem). De krever at man tørker av dem en del da, siden dritt vises lett. Men de er lite dominerende og jeg liker dem egentlig veldig godt (selv om jeg nå ønsker meg dem Blondie lenka til. :knegg: ).


#7

Milfrid sa for siden:

Mor har sånne, i skinn. De er gode å sitte på. Veldig.


#8

IzziCreo sa for siden:

Ikea Fanbyn. Bør kombineres med pute av noe slag tror jeg. Dvs jeg har ikke forsøkt å sitte i de uten. Vi har lammeskinn. De kan faktisk sittes i fra morgen til kveld. I kid you not.

Det funket for meg å prøvesitte. Jeg følte det var lett å kjenne etter hva som var behagelig og ikke, men med vekt på følte :knegg: Kanskje var jeg jo bare dritheldig med stolene vi valgte? Det skal sies at både Izzi-mannen og Eldste prøvde de og alle andre på Ikea også. De var ikke med i alle de andre butikkene da jeg skulle screene i forkant og vi tilfeldigvis var på Ikea. Vi prøvde fritt fra hverandre, og alle pekte på Fanbyn til slutt.


#9

Tjorven sa for siden:

Vi har Bernhard fra Ikea. De er faktisk veldig, veldig gode. Den ene fungerte som hjemmekontorstol i 2 år og var helt greit også til det.

Stolene de har inne på Ikea nå har jo skikkelig kjedelig farge, men det finnes mange kule farger på finn.no. Vi har rosalilla, petrol og hvite. Egentlig ønsker jeg meg noen gule også, men nå har vi ikke egentlig plass til flere.


#10

Blondie sa for siden:

Sambo ønsker seg de stolene, så jeg tipper han får smuglet inn noen etterhvert (særlig siden jeg synes de vi har nå er bælstygge. Og valgt av ekskona hans. :knegg: ).


#11

Toffskij sa for siden:

Vi har IKEA Ekedalen. De er veldig gode å sitte på, men dessverre nokså kjedelige å se på. Nå skal vi ha flere stoler fordi vi får separat kjøkken, og jeg kjenner på meg at jeg må ha noen morsommere stoler der.


#12

My sa for siden:

Etter å ha prøvesittet stoler på flere ulike møbelhus, endte vi opp med Volfgang fra Ikea, som i tillegg til å være de beste også var de aller billigste (var tilfeldigvis til kampanjepris akkurat da i tillegg). Litt kjedelige og ikke akkurat superstylish, men gode å sitte på. I tillegg til at de måtte være gode var det et krav for oss at de må kunne stables. Vi trenger noen ekstra stoler, som ikke alltid står ved bordet.

De som Tjorven linker til har vi også, i høy versjon, foran pc-en på kjøkkenøya. Gode de også.


#13

Adrienne sa for siden:

De Erica linker til er skikkelig gode å sitte på, og så elsker jeg at de vipper bakover. Har ikke kjøpt dem selv, for de er svinedyre og jeg har stoler som fungerer godt nok, men jeg har hatt en hel "hjemmekontor"-dag (hos noen andre) på en sånn uten at bakenden min klaget.


#14

meisje sa for siden:

Vi har Bernhard fra IKEA, fordi den sitter godt, er rimelig og ser OK ut. Vi kjøpte brukt fordi vi ville ha farger som var ute av sortimentet, på IKEA er det nå sort, hvit og brun mener jeg. Vi har kjøpt oransj og gul på finn. Vet at det finnes petrol og lilla også.


#15

Skilpadda sa for siden:

Vi har Serie 7 fra Fritz Hansen; de er altså kjempegode, stabler bra og finnes i mange varianter. De upolstrede i farget tre er de peneste, synes jeg, men det er mest behagelig med polstring.



#17

LaBanga sa for siden:

Jeg er på utkikk etter noen enkle pinnestoler som går an å stable, men det har jeg ikke funnet ennå, som gjerne er i heltre. Men er åpen for andre typer også. For jeg trenger litt flere stoler når jeg har en del gjester, men som jeg ikke har plass til å ha stående ute hele tiden. Noen som har noen å anbefale?


#18

Shun sa for siden:

Jeg har noen Mart Stam-aktige spisestuestoler som er fantastiske å sitte lenge i.
De svikter litt, skinnet er mykt nok til at vi kan sitte i mange timer, og de er lave nok til at jeg rekker ned til gulvet med føttene.

Det finnes mange billigere produkter laget over samme lest.


#19

meisje sa for siden:

Er det mulig, dette er våre gamle loppis stoler. Som jeg fortsatt har i garasjen, for de er så gode å sitte i. Våre er slitne, og trenger litt TLC hvis de skal leve videre


#20

veobra sa for siden:

Jeg har også to slike, nesten like dine Shun. De er veldig gode pga svikten. Jeg synes de er litt lave i forhold til spisebordet, men gode.


#21

-ea- sa for siden:

Har de gjennomsiktige Tobias fra Ikea, som har litt svikt-effekt så jeg syns de er gode å sitte på. Kjøpte noen nye, og supplerte fra Finn når jeg fikk større bord (som også er fra ikea til kr femti på Finn).


#22

Spoon sa for siden:

Vi har også Bernhard fra IKEA. Har svarte og orange. De har holdt seg utrolig godt, og er veldig gode å sitte på. :jupp:



#24

Palmen sa for siden:

Så mange gode, og varierte! forslag! Tusen takk så langt


#25

Tjorven sa for siden:

Det jeg ser som felles for mange av stolene som betegnes som gode er at de har litt svikt. Så de tilpasser seg vekta bittelitt og det føles behagelig.



#27

Madicken sa for siden:

Det finnes jo et hav av lekre stoler, men det viktigste for en god stol, synes jeg, er at det er litt svikt i ryggen. Aldeles stive stoler kan være så lekre de vil for meg, de utgår. Og så synes jeg det er veldig praktisk med stoler som kan stables når de ikke brukes (dersom man har mange stoler som ikke står framme til en hver tid), samt at de kan tørkes av i en fei (foretrekker stoler i skinn, plast eller annet "lett tørkbart" materiale).


#28

GydaG sa for siden:

Vi har også Tobias og det er de eneste stolene jeg klarer i sitte lenge ved bordet med. I vinterhalvåret har de hvert sitt lyse lammeskinn på seg, veldig digg.
Renhold er også MYE enklere enn alle andre varianter vi har hatt, det holder jo med to drag med fuktig microfiberklut over ryggen og vips er de som nye.




Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.