Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Dele bilde i FP-blogg

#1

Tjorven sa for siden:

En gang i tiden fikk jeg til å dele bilder i FP-bloggen, men nå klarer jeg det visst ikke. Men jeg ser jo at andre folk får det til.

Hvordan går jeg frem for å dele et bilde i bloggen? Jeg kan ikke linke til en side hvor det ligger åpent for hele verden.


#2

Tjorven sa for siden:

Og typisk nok så klarte jeg å legge inn en skrivefeil i overskriften. Det er korrekt det som står i selve innlegget. Det er i bloggen på FORELDREPORTALEN jeg ønsker å legge inn et bilde.


#3

Mex sa for siden:

Jeg bruker flickr.com.
Nå er det begrenset hvor mange bilder man kan laste opp som er private, tror det kun er 50 stk. Men det fungerer greit for min del.
Da kan man lett deler bilder ved å bruke BBCode og bestemme størrelsen på den. Da genereres det en link man kan copy-paste inn her; (Og så må man bare fjerne det som står før og etter img taggene)


#4

-ea- sa for siden:

Jeg deler bilder ved å laste dem opp som vedlegg. Er begrensning på størrelser der, men er bare å åpne det i et bildeprogram og velge "redusere bildestørrelse" e.l.
På Mac kan programmet Forhåndsvisning brukes.


#5

Tjorven sa for siden:

Takk. :blomst: Dette klarte jeg faktisk!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.