Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

God gitar til en som er relativt fersk…

#1

~TM~ sa for siden:

Altså; han har spilt noen år på skolen nå, men ikke noe utover det. Han har lyst på Taylor Academy 12, men finnes det noe rimeligere som også er bra? God lyd er viktig. Han prøvde i butikk i går, den nevnte Academy gitaren, samt en Yamaha og en Cort, men selv jeg hørte (eller muligens følte) forskjell i klang på dem. Han vil bruke av konfirmasjonspengene han fikk.

Jeg er redd han ikke vil bli fornøyd med noe annet, faren hans er redd det er et blaff… Jeg tror ikke det, men vet jo ikke.


#2

Floksa sa for siden:

Et godt instrument vil jo være med han hele livet.
Det samme vil kunnskapen han har/får.
Så selv om det er et blaff akkurat nå, så forsvinner jo ikke hverken kunnskapen eller instrumentet. Jeg ville kjøpt et skikkelig et om det er det han ønsker seg.


#3

scilla sa for siden:

Enig med Floksa. Og hvis det er et blaff så er det bare å legge den ut på Finn.no:ja:


#4

Matilda sa for siden:

Enig med de andre! Gå for noe han ønsker seg og har ordentlig glede av - brukte gitarer kan selges igjen.

Jeg var rundt og prøvde gitarer helg etter helg en lang periode som nittenåring, og endte med å ikke kjøpe noe. Jeg syntes ikke jeg som nybegynner kunne forsvare å kjøpe den gitaren jeg hadde falt for - den kosta nærmere 10k på det tidpunktet. Jeg lånte gitar noen år til jeg hadde flytta hjemmefra og kunne kjøpe den jeg ville ha, jeg skjønte at jeg bare hadde angra om jeg hadde brukt penger på en Yamaha, Seagull (eller Taylor :knegg: ), når det var Martin jeg ønska meg, og den angeren trur jeg bare hadde ødelagt spillegleden.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.