Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Mandag


#2

Blånn sa for siden:

God morgen fra Nairobi. Jeg nyter en sen frokost (vi er to timer foran i tid). Litt usikker på hva jeg skal gjøre i dag. Har tendenser til litt reisemage på morgenen. Så ser an om frokosten trigger. Hvis ikke skal jeg ta taxi/uber til kjøpesenteret rett i nærheten av der foreldrene mine bodde sist gang de var her og også kanskje videre til Village market. Og så skal jeg nok oppdatere reisebloggen i løpet av dagen.


#3

Eia sa for siden:

God morgen. Første permitteringsdag i dag, så er hjemme og ser ungdommene av gårde til skole. Snart frokost, og så en gåtur i morgensola, tenker jeg. :jupp:


#4

Blånn sa for siden:

Så utrolig kjedelig, Eia. Ikke noe hyggelig å måtte permittere/bli permittert.


#5

annemede sa for siden:

God morgen.
Og håper det blir en kortvarig permittering Eia.


#6

Heilo sa for siden:

God morgen til både Blånn og Eia. To veldig forskjellige sådan. Håper det blir kortvarig Eia!

Jeg har gått ruskevær-morgentur med hunden der vi nesten blåste bort, og nå skal jeg jobbe noen timer på hjemmekontor før kort (i alle fall for min del) bursdagsbrunsj for eldstemann og samboeren hans og deretter kontorkontor for et møte jeg gruer meg til.


#7

Tjorven sa for siden:

:lykkelig:

Jeg har vært SUPEREFFEKTIV på morgenkvisten og fått ferdig en presentasjon som jeg trodde jeg skulle slite med i hele dag. Logget meg på virkelig grytidlig og produserte som bare det. Akkurat nå var hjemmekontor en fornuftig beslutning. :nemlig:

Jeg skal til tannlegen i dag. Det gleder jeg meg ikke egentlig til, men den verste tannlegeskrekken har gitt seg. Jeg har gått til den samme tannlegen i over 20 år nå, og hun vet akkurat hvordan hun skal håndtere meg.


#8

star sa for siden:

Jeg fryser. Har 3 lag ull. Ullsinglet, høyhalsa ullgenser og cardigan i ull. Håndleddsvarmere hvor bare tuppene av fingrene synes og ullsjal. Ullsokker og stort ullskjerf over beina. :gaah: :sukk:

På kontoret.


#9

Blondie sa for siden:

Jeg har ikke vært effektiv, faktisk har jeg fremdeles ikke kommet i gang. Litt for mye program i helga.


#10

Toffskij sa for siden:

Jeg har vært kjempeeffektiv, men kjemper nå mot trangen til å hvile på mine laurbær, noe jeg absolutt ikke burde! :knegg:


#11

Syrinx sa for siden:

Lite søvn i natt, spørs om eg tar meg ein time på auget før eg skal på BUP med ungdommen.

I skrivande stund er hunden furt på meg fordi eg ga maten hans i ei teit skål (eg tar sjølvkritikk på det) og eg er også snurt på meg sjølv sidan eg gløymde å ta opp brød frå frysaren i går.

I kveld er det årsmøte i HEF. Eg går ut av lokallagsstyret etter mange år, har vel hatt alle roller utanom økonomiansvarleg trur eg.


#12

Albertine sa for siden:

Jeg har fri i dag etter en hektisk arbeidshelg og sitter og sløver i sofaen. Føler veldig på at jeg burde gjøre noe, men innser at det jeg burde gjøre aller mest er å hvile litt. Får se hvor lenge det varer. :knegg:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.