Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Tirsdag


#2

celebelen sa for siden:

:kaffepc:
Snart en tur på trening, og så tilbake til hjemmekontoret.
Det er Alle hjerters dag i dag, men vi har ingen planer - det blir nok korøvelse på meg i kveld. Til gjengjeld hadde vi rakfisk og akevitt i går, det var igjen en pakke fisk etter jula som det var på tide å få tømt.


#3

Blondie sa for siden:

Jeg fikk restaurantmiddag til morsdagen, så vi er enige om at fine ord holder i dag. :knegg: Ikke at det er så vanskelig å si det hver dag, egentlig.

Jeg skal gå tur med hunden, det er så langt planene strekker seg. Jeg må dypdykke i noe teori også, men det er ikke motivasjonen så høy for. :gruble:


#4

Blånn sa for siden:

God morgen! Jeg spiser frokost før jeg tenkte meg en tur til Village market. I kveld går turen videre til Mombasa i Diani beach for genuin solferie i en uke. Endeløse hvite strender, flott hotell.


#5

Tjorven sa for siden:

Jeg har startet på hjemmekontor for å få levert knerten til skoletaxi. Nå er det bare to dager til gipsen skal av, og jeg gleder meg VELDIG. (Han gleder seg enda mer enn meg.)

I dag er det litt hektisk, men det er greit etter en lettere apatisk kveld i går. Men noen ganger er sofa, strikketøy og tv-serier kanskje greit nok?

Jeg leter fremdeles etter en serie som jeg blir skikkelig oppslukt i.


#6

Sissel sa for siden:

God morgen! :)

På kontoret litt senere enn vanlig i dag, siden jeg kjørte mannen på flyplassen først. Og vet med sikkerhet at jeg ikke skal kjøre så sent frivillig igjen. Fy søren for en trafikk. Nei, takke meg til trafikken i 06.30-07.00 tida.


#7

star sa for siden:

På kontoret. Dvs kroppen er da her, litt usikker på om huet er tilstede. :gal:


#8

Blå sa for siden:

På kontoret. Og etter langhelg med avspasering i går så må jeg komme meg litt inn i det.

Nå er vi helt uten hjemmeboende barn. Lillesøster reiste i går. Vi har jo øvd oss en del de siste årene der de mer og mer har levd egne liv. Men, likevel rart. Jeg har hatt hjemmeboende barn i 22 år og må venne meg litt til det.

I dag skal jeg ta av og vaske sengetøyet hennes og re opp med noe pent og rent sånn at rommet står der og er hyggelig å se på. Når jeg sikkert står i døren av og til og tenker på det.


#9

Stompa sa for siden:

Morn.

I gang med arbeidsdagen. Litt på hælene etter en tung dag i går fordi jeg var så trøtt; kom hjem med sisteflyet på søndag og var ikke i seng før over 1 på natta. Fikk gjort unna mye rutinearbeid, men nå må jeg komme i gang med oppgaver som krever litt mer tenking. :knegg:

Det store målet akkurat nå er å bli ferdig med alle de fire rettebunkene jeg har liggende i løpet av neste uke, så jeg kan ta helt fri i vinterferien i uke 9.


#10

Blondie sa for siden:

Sofa og TV-serier er majoriteten av mine kvelder, så jeg vil si det er innafor. :nemlig: Bad sisters er jeg oppslukt i.


#11

Maverick sa for siden:

God morgen. Eller nei, det er å ta i. Prolapsjævelen gjør morgenlogistikken til et minihelvete, i dag måtte jeg kaste inn håndkleet etter at barnet var levert og ty til kraftigere dop enn jeg liker. Nå ligger jeg på sofaen og ser på dansende rosa elefanter og lurer på om de snart kan roe seg så jeg kan komme meg på jobb.


#12

Syrinx sa for siden:

Strålande sol over Ålesund i dag. Eg kokar egg til frukostlunsj og vil prøve å få til ein kaffi på kaia før eg skal til psykolog, men då må eg i så fall innføre eit visst nivå av effektivitet her asap.


#13

celebelen sa for siden:

Blå, det er en overgang jeg kjenner jeg gruer meg litt til selv om det er noen år igjen til Ville flytter ut.


#14

Nenne sa for siden:

God klem til deg, Blå. :klemme:

Her er det nydelig ute i dag og vi hadde en så vakker soloppgang, sånne som man bare har om vinteren.

Jeg har masse å gjøre på jobb og det blir bare mer og mer, så jeg burde ikke være her i det hele tatt.


#15

Eia sa for siden:

God formiddag, og god bedring med ryggen, Maverick! :klemme:

Jeg er ute og øver til å gå en liten del av Santiago de Camino i påsken. Sekk er på, og nye sko gås inn. Tok en nyttetur til jobb i dag for å hente tastatur og fikse noe greier. Det blir 11 km, det - sånn ca. litt under halv dagsetappe i Spania. :jupp:


#16

ingling sa for siden:

:klemme: Blå, det skjønner jeg godt at er rart!

Jeg skal også på korøving i kveld, det blir valentinsdag god som noe det! Vi feirer ikke den uansett, så vanlig tirsdag. :nemlig: Må bare bli kvitt hodepine som tydeligvis har bestemt seg for å sitte fast i hodet mitt på dag 5. :mumle:


#17

millact sa for siden:

Kan tenke meg det er rart, Blå:klemme:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.