Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Torsdag


#2

star sa for siden:

Hjemmekontor i dag også. Har bilen på service.


#3

løve70 sa for siden:

God morgen :)

Allerede vært igang i mange timer her i Australia. Dagen burde nærmet seg slutten, men mange møter igjen enda ;)

Nå har jeg snart vært på reise i 3 uker, gleder meg til å sette kursen hjemover på lørdag.


#4

millact sa for siden:

God morgen fra kjøkkenet på jobb hvor jeg sitter. Har sittet her endel uker, er det blitt fem, kanskje? Kontoret pusses opp; tror vi flytter inn i morgen til fine, grønne vegger og nydelig utsikt.


#5

Dali sa for siden:

Morn fra sofaen - holder meg hjemme med viruset mitt og vekselvis sover/jobber litt. Får levert vaskemaskin og tørketrommel til den nye boligen i dag, og kjøleskap i morgen. Vegg-til-vegg-teppene er også klar til henting og pålegging. Nå nærmer det seg at vi kan tenke på å flytte over. Må bare bli frisk først.


#6

Blondie sa for siden:

Litt hektisk morgen her, siden bilene var parkert inne av kommunearbeidere som graver rundt oss. Det ble litt styrete en stund der. Heldigvis er sambo en sindig fyr, så det løste seg bedre enn om jeg skulle snakket med dem. :sparke:

Kaffe og skriving nå.


#7

Tjorven sa for siden:

Jeg startet dagen med å stå og ta tiden folk bruker på å gå av og på toget på Norges travleste togstasjon. Det var faktisk veldig ålreit siden det er sjelden jeg gjør slikt "praktisk arbeid". Forrige uke gjorde jeg det samme i Tyskland, så nå har vi sammenligningsgrunnlag.

Senere i dag skal jeg på sykehuset med knerten. Vi håper veldig at han skal få klippe av den gigantiske gipsen på beinet. Jeg tror ikke han blir helt uten noe som helst, men vi håper at det holder med en sånn skinne som kan settes på utsiden av buksa. Vi er spent på hvordan det venstre benet ser ut etter 6 uker i gips og fullstendig uten å bli brukt.


#8

Blånn sa for siden:

God formiddag! Jeg har nettopp duppet i det indiske hav, så nå kan ingen si at jeg ikke har badet i år. :D I dag har jeg fått viljen min 100 % og vi ligger på solsenger på stranda. Mannen i skygge og jeg litt begge deler.


#9

millact sa for siden:

Det høres alldeles fantastisk ut, Blånn!


#10

Millen sa for siden:

Misunnelig på Blånn her jrg sitter på hjemmekontor i gråværet.


#11

Syrinx sa for siden:

Sunnmøre er tilbake til sitt vante regn og tåke-landskap.

Eg har vore i byen på behandling, kjøpte med meg godt pålegg heim og nytte ein god lunsj. I ettermiddag skal eg vere bingovertinne i fengselet nokre timar. Blir vel litt kaffi og prat. Eller kanskje ikkje kaffi. Blir så tissatrengt og eg er ikkje så innmari gira på å gå på videoovervåka toalett. :humre:


#12

Mams sa for siden:

Lykke til for knerten.
Det er utrolig hvor fort man mister muskelmasse. Etter 8 uker med gips hadde ene leggen min fått grevinneheng og var tydelig smalere en den andre.


#13

tink sa for siden:

Det er et vidt spekter i FP sine 16. februar 2023! Drømmer om havbad og sandstrand, men har i det minste en slags fridag til ærender ispedd noen få timer hjemmekontor.

Er spent på om de tyske togreisende går raskere ut og inn av toget enn de norske.


#14

Fintdethei! sa for siden:

Bingovertinne, Syrinx. Jøss!
Jeg skal bare på fau-møte. Til gjengjeld lite videoovervåking der.


#15

Tjorven sa for siden:

Tyske togreisende fikk mange flere inn og ut på omtrentlig samme tid som norske togreisende. Men tyskerne (som vi målte tida på) brukte også tog som var bedre bygget for rask av- og påstigning. Og det er akkurat det vi ønsket å få konstatert.

En annen konklusjon: tyske tog venter ikke på de passasjerene som kommer løpende etter egentlig avgangstid. Det gjør de fleste norske, og dette gjør stasjonsoppholdene til norske tog altfor lange. Det er et problem på travle stasjoner, og skaper forsinkelser.


#16

Millen sa for siden:

Og for ikke å snakke om alle togene i Østlandsområdet som ikke går pga feil så og si hver dag.
Jeg er sjeleglad jeg ikke trenger å ta tog til og fra jobb lenger...


#17

celebelen sa for siden:

Jeg skal på teater i kveld, en forestilling som ble avlyst på kort varsel grunnet sykdom før jul.


#18

Syrinx sa for siden:

Eg skulle til å skrive akkurat det samme som tink, at jammen er det ein variert FP-dag.

Det kan godt vere at stemninga er betre i bingo-gjengen enn på FAU, Fintdethei!. Det brukar vere fjoll og fjas, samt spontan applaus når nokon vinn.


#19

Dali sa for siden:

Ble nysgjerrig Tjorven, kikket du noe på de med handicap som skulle av og på? Hørte om en her om dagen som ofte ikke fikk bli med på toget fordi de ikke hadde tid til å ta ut tampa og hjelpe av og på. La du merke til noe slikt i hhv Tyskland og Norge?


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.