Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Onsdag


#2

løve70 sa for siden:

God morgen :)

Sliter med jetlag og i dag var det ikke mer søvn å få etter klokken 4 :(

Ja,ja bare å komme seg igang. På tekopp nr to. Ferdig med all mail som kom i løpet av natten. Nå snart ut på tur med hunden før første møte.


#3

Mex sa for siden:

God morgen.
Har blitt skikkelig forkjølet og har mest lyst å ligge i senga hjemme. Men jeg befinner meg i hovedstaden og har en full dag med workshop. Så her er det bare å suck it up, dytte på litt Paracet og nesespray og fullføre.


#4

Blånn sa for siden:

God morgen! På vei til jobb etter to deilige uker med ferie. Var oppe litt i natt med reisemage, så litt slapp og uvel. Frisørtime kl. 10.00.


#5

Blå sa for siden:

Lykke til med jetlagen Løve70 og Blånn.

Jeg sitter på hjemmekontor fordi jeg skulle på et eksternt møte. Møtet ble avlyst i går kveld, men da hadde jeg innstilt meg på hjemmekontoret og det er jo egentlig litt deilig når det bare er for en dag.

Så nå har jeg lange lister over eposter som skal sendes og må bare bestemme meg for hva som skal være på radioen i mens.


#6

Hondacrv sa for siden:

Søren altså. Det skal snø i dag. Og det er heilt uaktuelt når det nett var begynt å bli tørt og staselig. Ellers består jobbdagen av møter, og det er litt unormalt når ein er lærar. Men eg står vel i det.


#7

Tjorven sa for siden:

Jeg er på jobb, men skal ha ferie torsdag og fredag. Mannen og jeg har besluttet at vi ikke skal reise bort, så vi skal være turister i Oslo. I kveld har vi slått til på et vintertilbud og skal spise på Golden Chimp. I morgen skal vi på Nasjonalmuseet, og etterpå håper jeg vi skal sitte i en vinbar og drikke vin og spise ost.

Alt sammen mens vi er tilstede i byen slik at 18-åringen ikke har revyfest hjemme.


#8

star sa for siden:

Gårsdagens bursdagsbarn slo til med lappen også og har allerede bedt om bilen i ettermiddag.

Er på kontoret og håper tiden ikke snirkler seg avgårde.


#9

Syrinx sa for siden:

Mann og barn er hos svigers i Trondheim så eg og hunden nyt stille hus. Eg må ut nokre ærend på formiddagen, etter det skal eg fyre i peisen og herske over fjernkontrollen utan konkurranse.


#10

Stompa sa for siden:

Tredje siste jobbdag før vinterferie. Jeg har undervisningsfri dag pga. timeplanbytte og sitter hjemme for å få unna vurderingsarbeid. Målet er å være ferdig med alt før helga så jeg kan ta ordentlig fri neste uke, men jeg har store problemer med å fokusere, så det ser ikke lovende ut. :nemlig:


#11

Eia sa for siden:

Grattis med lappen til 18-åringen, star!

Jeg er på hytta/småbruket med nesten hele familien - eldste er hjemme og jobber.

På planen er halv dag med jobb (utført) og en skitur. Ute snør det lett. I morgen skal det visstnok bli skitur i sol. :jupp:


#12

Maverick sa for siden:

:juhu:

Jeg er sykmeldt og hjemme og må ta det med ro og det hadde vært en utmerket mulighet til å virkelig få pløyd gjennom pensum og skrevet oppgaver og jobbet med research for eksamener og alt dette, ja?

HAHA! ADHD says Nope.

:stuart:

Har kommet meg gjennom en hel del brett i Candycrush da.


#13

Sissel sa for siden:

En rolig dag på hjemmekontoret - herlig. Har fått vasket litt klær innimellom (vi har 2 vaskemaskiner, så det går unna når jeg setter igang).

Skal på fjelltur til turistforeningshytte i helga, så jeg må gå igjennom litt vinterklær i ettermiddag, og se om det er noe som må vaskes.


#14

tink sa for siden:

Bra jobbet med Candycruch Mave! Jeg er også litt sykmeldt, og har kombinert hjemmekontor med dag-TV og strikking (og litt ureglementert midtukesjokolade).

Lillesøster har besøk av nabojente, og i et lite forsøk på å begrense skjermbruk, så kan jeg signere på at jenter 10-12 også kan lage ganske mye lyd. :knegg:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.