Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Torsdag


#2

celebelen sa for siden:

Hjemmekontor, blodprøve, frokost og trening, hjemmekontor. :kaffepc:
Kan noen av de som har vinterferie ta med seg snøen vi har fått og legge den igjen på et egnet sted? Nå vil jeg ha bare veier her oppe!


#3

Dali sa for siden:

Morn. Fridag, brukes til å transportere barn hit og dit, og en lengre tur med hunden.


#4

star sa for siden:

En guttunge levert i en hall og en har fri.
Jeg har kommet meg på kontoret.


#5

Blå sa for siden:

Godmorgen

Kontordag med vindusplass og fin vårsol utenfor. Det kunne vært verre.

P3 morgen på øret og inspirasjon til forhåpentligvis å gyve løs på en alt for lang liste. Håpet er vinterferie fra og med onsdag i neste uke.


#6

løve70 sa for siden:

Hjemmekontor her og. Sov en time lengre i dag enn i går, så om det fortsetter er jeg tilbake på norsk tid i morgen ;)

Første møter overstått, nå snart joggetur med hunden før neste møte.

I kveld skal jeg ut og drikke vin med en venninne - blir koselig!


#7

Blånn sa for siden:

God morgen! Etter en god natts søvn er jeg på jobb. Stille og fredelig her. Magen og formen er bedre. Snøen er vakker og hvit, men jeg vil heller ha hvit sandstrand. :(


#8

Fintdethei! sa for siden:

Hjemmekontor i dag. Har levert bilen hos bildoktoren. Jeg holdt på å skape oppstandelse i morgenrushet i går. Da var keg stresset da…


#9

Eia sa for siden:

God formiddag! Her skinner sola, og snøen er inviterende hvit. Jeg er på hytta i skogen, og snart blir det skitur i påskeværet. :glis:


#10

Syrinx sa for siden:

Sto opp, gjekk for å sleppe hunden ut i hagen og fekk det som Dagbladet og VG ville definert som sjokk. Ute er det kvitt. Berre eit dryss da, det forsvinn ved neste regnskyll og det er truleg ikkje lenge til uansett.

Skal til byen og drikke kaffi med ei venninne. Den skikkelsen eg såg i spegelen i dag (sjokk nr to) ser ikkje anstendig ut, men verda får ta meg som eg er.

Familien kjem tilbake frå Trondheim utpå dagen i dag. Eg skulle godt hatt huset for meg sjølv eit døgn til, men blir no kjekt å få dei heim også.


#11

Nenne sa for siden:

Jeg tok turen til kontoret i dag og har hatt bra møter, både jobb og sosialt med koselig lunsj. Det er mange fine folk her altså.

Litt kort dag i dag for å få inn et frisørbesøk i ettermiddag og så tror jeg det blir hjemmekontor og kanskje litt kort dag i morgen også.


#12

Eia sa for siden:

Deilig skitur med mannen, på fjellski i egentråkket løype. Hvit og jomfruelig snø, kun brutt av hare- og revespor. Og våre skispor. Fytti rakkern så fint det er i de vest-Telemarkske skoger! :love:

I ettermiddag bærer det hjemover igjen til mer urbane strøk. Fint det også. :jupp:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.