Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Blå saft?

#1

Floksa sa for siden:

Er det fun Sprite med blå konditorfarge som er løsningen?
Skal ha «bar» i barnebursdag og skulle gjerne kunnet blande blå «drinker»

Blåbærsaft er ikke den blåfargen jeg tenker. Vil ha mer sånn knallblå.


#2

My sa for siden:

Blå konditorfarge i sitronbrus eller hva som helst noenlunde gjennomsiktig. Eller bare la dem dryppe oppi noe blå konditorfarge i sine egne drinker, om de vil det. Det gjorde vi her i elleveårsdag, der mikset de sine egne drinker, jeg satte fram mange ulike ting de kunne mikse. Brus, juicer, saft, drinkmix/syrup/kliss fra matbutikken, blå konditorfarge, sitronsaft, diverse fruktbiter og bær til pynt, ulike paraplyer og coctailpinner, sugerør, og selvsagt isbiter, noen med bær frosset inn i. Stettglass. Viste dem hvordan de kunne lage tofarget drink, ved å f.eks først ta litt dyp rødfarget syrup nederst, også holde en stor skje ned på overflaten mens man langsomt heller i appelsinjus, også ta skjea forsiktig ut. Da får man en drink som er rød nederst og gradvis går over i gult. Veldig stilig. :jupp: Og populært.

[img]http://www.foreldreportalen.no/forum/attachment.php?attachmentid=67175&amp;d=1676406550[/img]

Skrev ut bilde av ulike drinker til inspirasjon, som ligger foran der, og lot dem slå seg løs (blå konditorfarge i den lille tuben på brettet)




#5

Syrinx sa for siden:

Eg hadde gått for blå konditorfarge i Sprite, ja.


#6

Timar sa for siden:

Jeg brukte sånn supersterk blåfarge på et lite plastglass fra cacas, tror jeg det var. De har dem på kitchn og dets like. Mener jeg blandet det i sitronsaft (zeroh), men kan ha vært sitronbrus også.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.