Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Smaker lyse glutenfrie muffins fra Toro godt?

#1

Marla Singer sa for siden:

Jeg planlegger en helt glutenfri bursdag for førsteklassinger, men vil gjerne at det som serveres skal smake godt. Jeg tror jeg har smakt sjokoladekaka fra Toro og den tror jeg er god (?), men hva med de lyse muffinsene? Smaker de godt for folk som ikke er vant til å spise glutenfritt?


#2

Tallulah sa for siden:

Om du syns sjokoladekaka er god tipper jeg du liker muffinsene også. Jeg tror ikke folk som ikke er vant til å spise glutenfritt reagerer. De har veldig barnevennlige smaker. :jupp:


#3

Syrinx sa for siden:

Ja, dei er gode.


#4

My sa for siden:

Førsteklassingene synes i alle fall det. :nikker:


#5

polarjenta sa for siden:

Ja, både de og sjokoladekaka er gode.


#6

Marla Singer sa for siden:

Så bra, tusen takk! Jeg husker ikke helt om jeg synes sjokoladekaka er god, eller om den er ok, men det viktige her er at bursdagsbarnet og de små gjestene synes det er bra. :nikker:


#7

Blondie sa for siden:

Jeg har ikke spist gluten siden diagnosen i 2013, så det er mulig min gane har blitt dårlig vant. Jeg synes dog den lyse muffinsmiksen smaker godt og bruker den gjerne i base til andre kaker også. (den er fryktelig søt, det er det eneste). Får ikke særlig med klager fra de som spiser gluten til vanlig i husstanden. (gjester vet om problemstillingen og ville nok ikke klaget. :knegg: ).


#8

polarjenta sa for siden:

Jeg får mye(ufortjent siden det er pose) skryt av den. Jeg pleier å ha melkesjokoladeglasur på den og det er veldig populært. Så jeg har bakt den både til 80 årsdag og konfirmasjon etter ønske fra de som feiret.


#9

Galathea sa for siden:

Jeg har fått skryt både for muffinsene og sjokoladekaka, pleier å putte et egg i røra og bruke eple- eller appelsinjuice i stedet for vann.


#10

frukt sa for siden:

De blir veldig gode om man har i bringebær og blåbær. :jupp:


#11

Tjorven sa for siden:

De er gode. Og supert at de er glutenfrie.


#12

Blå sa for siden:

De er gode og veldig populære i barneselskaper.

Jeg pleide å bake dem enten jeg trengte glutenfritt eller ikke.


#13

apan sa for siden:

De er gode, men blir (som muffins flest) fort tørre.


#14

ingling sa for siden:

Det hadde vært en sikker oppskrift på å ikke bli spist i de barnebursdagene vi har hatt. :humre: Helt vanlige muffins med litt topping har vært suksess hos oss. Jeg hadde likt med bær i, men barn er jo ofte litt enklere i smaken.

Jeg synes de er gode og skrekkelig søte, men har lært at det går an å bruke juice i stedet for/sammen med vann. Da blir de friskere på smak. Og det blir ikke for sært for barn. :nemlig:


#15

Marla Singer sa for siden:

Det var da en uvanlig samstemt gjeng om at dette funker, fantastisk! Hvis det ikke kommer beskjed om alt for mange allergier nå, kan alle spise det samme. Det hadde vært fint.

Men jeg kan fryse de ned nå og ta de opp kvelden før uten at de blir tørre eller? De skal spises sen ettermiddag.


#16

apan sa for siden:

Jeg ville ikke gjort det, men jeg gjør ikke det med vanlige muffins heller, så mulig jeg ikke er representativ. Dette har ikke noe med at de er glutenfrie å gjøre for meg, muffinsene har helt fin smak uavhengig av hva man er vant til.


#17

My sa for siden:

Har du ikke mulighet til å lage dem rett før? Det tar ca 5 min ..


#18

Marla Singer sa for siden:

Jeg vil helst lage de ferdig, tenk hvis jeg blir syk? Tenk hvis ovnen slutter å funke? Tenk hvis de blir mislykket? Tenk hvis! :våkne:

Men altså, sier dere nå at jeg ikke bør lage sjokoladekaka på forhånd og fryse ned heller?


#19

frukt sa for siden:

Barn ass! Vet ikke å sette pris på god mat. :skuffet:


#20

ingling sa for siden:

Bare lag og frys, det går helt fint! Det er barnebursdag, de spiser nesten aldri noe særlig uansett siden de er mest opptatt av å leke. :nemlig:


#21

ingling sa for siden:

Nei, sant. Tullebukker. :nemlig:


#22

Fintdethei! sa for siden:

Kunne sikkert tilsatt sardiner, så lenge det var glasur og nonstop på toppen. Ingen hadde merket det som var inni muffinsen, bare toppen som blir sleiket uansett :knegg:.


#23

polarjenta sa for siden:

Jeg har frosset rester av sjokoladekaka, det har gått helt greit. Men den holder jo noen dager så om du tenker å bake den en dag eller to før så trenger den ikke å fryses.


#24

Marla Singer sa for siden:

:knegg:

Jeg er bortreist før bursdagen og må enten lage en uke før eller samme dag.


#25

ingling sa for siden:

Lag før du, og frys. Går så fint. Førsteklassingbursdager er stress nok uten å bake samme dag, spør du meg. Er ikke verdt det. :niks: (Og ja, jeg har stått og panikkpyntet kake til alt for nært selskapsstart, det sluttet jeg med gitt)


#26

My sa for siden:

Dette er alltid en fryd, særlig kombinert med at de er såpass små (som en del førsteklassinger jo er) at noen foreldre finner ut at de skal levere ungen sin lenge før selskapet begynner, slik at de får ekstra god tid til å gjøre masse ærend mens de har barnepass. :gal: "Eh..., vi er litt tidlig ute vi, eh .. håper det er greit! :jupp: "

Gode grunner til å gjøre unna mest mulig i god tid ja.


#27

Marla Singer sa for siden:

:humre: Jeg gjør nok det. Det er nok stress å blåse opp ti millioner ballonger og alt annet som må på plass.


#28

ingling sa for siden:

Jah! Og så ender det med at ungene spiser en halv pølse og toppen av en muffins. Jeg nedskalerte kraftig fra de første bursdagene og utover. :humre:


#29

My sa for siden:

De ungene som kommer for tidlig blir nødt til å blåse opp ballonger. :nemlig:

#30

polarjenta sa for siden:

Jeg har forresten fryst muffinser også, og de har vært helt greie.


#31

isola sa for siden:

Såfremt ingen gjester reagerer på sitrus: erstatt vannet med appelsinjuice. Samme med melisglasuren, bland med appelsinjuice. Det er ingen som tenker på at de er glutenfri, og de går ned på høykant.
Sjokolademuffinsene er, om du bruker blått smør, også melkefri. :fresh outta bursdagsbonanazaen:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.