Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Steketid kjøleskapskald lasagne?

#1

Fintdethei! sa for siden:

Jeg har laget en stor form med lasagne i kveld, som skal stekes til middag i morgen.
Vanligvis steker jeg lasagnen når den er ferdigmontert, ca 25-30 min på 200 grader. Hvor mye ekstra steketid bør jeg beregne når den kommer rett fra kjøleskap?


#2

Magica sa for siden:

Vi pleier steke kald lasagne på 220 grader, 25 minutter med alu-folie på, og 25 min uten. Gjerne sett den inn i kald ovn, og ta tiden fra når ovnen er varm.


#3

Retz sa for siden:

Det spørs hvor høy den er. Jeg pleier ha fem lag med plater, og stekovnen på 180 grader i 50 minutter når den er nylaget. Hadde plusset på 15 minutter, men det er jo enkelt å teste etter hvert, da.


#4

Pelen sa for siden:

Det tar ofte lenger tid enn hva jeg tror og er avhengig av hvor høy den er som Retz skriver. Hos meg tar det i hvert fall mer enn 30 min, men jeg har ikke så varmt som 225 grader. 180 grader 45 minutter med folie så burde den være helt varm.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.