Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Når er det best å kjøpe ski?

#1

Input sa for siden:

Jeg fikk nye ski til jul, men må være med i butikken for å velge og tilpasse dem. Når er det best å gjøre det - om noen uker, eller vente til høsten igjen? Skulle gjøre det i januar, men jeg har jo vært syk, så...

Skal ha felleski, ikke akkurat i høy prisklasse, men ikke de billigste heller.


#2

Floksa sa for siden:

De er billigst på slutten av sesongen. Type etter påske.


#3

Polyanna sa for siden:

Jeg tror mange av butikkene brenner inne med en del lager nå, så det kan finnes både godt utvalg og gode tilbud en del steder.


#4

Isprinsessen sa for siden:

Tror jeg ville dratt å sett litt, funnet ut hvordan ski som passer til deg og så spurt hvor mye dem evt var på lager og så vurdert om jeg ville tatt sjansen å ventet på salg.
En annen ting er jo om det er viktigst for deg å få best mulig pris eller fått ski nå så du kan bruke de fra nå og utover.


#5

Niobe sa for siden:

Vi er vel litt i samme størrelsesskiktet? Da hadde jeg ikke ventet veldig lenge, for de blir utplukket på størrelsene, og det er mindre utvalg for de av oss som er lavere enn gjennomsnittshøyde.


#6

meisje sa for siden:

Tror ikke jeg ville ventet så mye lenger, for det blir utplukket på slutten av sesongen, og vips er valget toppmodell eller vent til høsten. Det skjedde med oss ett år i påsken når sønnen min knakk skiene sine.


#7

Mex sa for siden:

Sport1 har en del tilbud nå så jeg da jeg gikk forbi butikken i går. 30-50% sto det på et skilt. Ser også at nettbutikken har medlemspris.


#8

Input sa for siden:

Takk for svar! Akkurat nå får jeg jo ikke gjort det, siden jeg er på sykehus, men har ingen illusjoner om å få brukt dem før neste vinter. Må nok trenes opp bittelitt først. :knegg: Men det er lov å håpe det blir mulig neste uke da!

Jeg har egentlig skisko, men de er på hytta. Men kan man låne skisko i butikken for å teste skiene? Alt man som over middels angstfylt menneske lurer på. :sparke:


#9

apan sa for siden:

Jeg ville forsøkt å kjøpe nå i vinter frem mot sesongslutt hvis du finner noe. Det blir fort utplukket, men om du finner noe nå er det nok billigere nå enn til høsten.

Man kan låne skisko i butikken.

Og god bedring!


#10

Lavender sa for siden:

Billigst etter påske, men har opplevd at det er svært utsolgt og mangel på størrelser. XXL tilbud på pakker bruker å være bra, service bra nok, men varierende kunnskap.


#11

millact sa for siden:

Jeg hadde kjøpt i neste uke, ja. XXL har begynt å få inn sykler nå.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.