Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Billig, sammenleggbar høystol

#1

Mex sa for siden:

Jeg skulle hatt en barne-spisestol til hytta som er rimelig og tar liten plass. Jeg har prøvd å søke litt, men de billige (Ikea feks) er jo helt enkle og greie, men de kan man ikke klappe sammen.
Såh.. noen som har tips om en rimelig stol, som kan klappes sammen og lett stues bort?


#2

IOA sa for siden:

Vi har Antilop fra Ikea på hytta, og tar bare av beina når den ikke er i bruk. Ikke helt sammenleggbar, men da tar den ikke stor plass.


#3

Mex sa for siden:

Hmm.. det tenkte jeg ikke på. Godt tips!


#4

Myria sa for siden:

Jeg skulle også foreslå Antilop. Den er billig og beina er veldig lette å ta av og ikke minst er stolen enkel å rengjøre.


#5

veobra sa for siden:

Bena på den stolen fra ikea er veldig enkle å ta av. Da kan stolen stappes inn mange steder. Vil tro det er enklere å sette bort denne enn en stor og sammenlggbar. Det finnes stoler du fester til vanlig stol. Jeg ser dem sjelden, mulig det er et tegn på at de ikke er så gode.


#6

meisje sa for siden:

Vi hadde en sånn stol på stol , den tok liten plass og var grei å ha med på turer.


#7

GeekyGirrrl sa for siden:

Stemmer også for Antilop, den tar ikke mye plass når beina er av.


#8

Heilo sa for siden:

Et alternativ kan kanskje være en sånn ekstrastol til å henge utpå en vanlig spisestol?


#9

tink sa for siden:

Vi har arvet en slags pute med ekstra rygg/armlene som kan legges oppå en ordinær spisestuestol. Har også praktisert å ta inn bilputa for samme formål, men det er jo fordi vi har bilpute til lillesøster. De som skal sitte på stolen har nok ikke egen bilpute enda. Men de er lette og koster lite.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.