Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Kjøretur når det stormer

#1

frukt sa for siden:

Vi er så heldige å få besøk av stormen Otto her på Jæren i dag og i den forbindelse lurer jeg på om det er dumt av meg å kjøre sørover langs kysten i kveld? Store deler av strekningen er rett ved havet. Det kan visst bli orkanstyrke i kastene.
Jeg skal på konsert, og kan ta toget, men det kan jo bli strømbrudd i denne vinden.


#2

Isprinsessen sa for siden:

Ja det er dumt, spesielt siden de har ihvertfall tidligere sagt at en burde hente barn tidlig fra skolen før stormen kommer og trær kan blåse overende, sperre veier etc. I tillegg kan jo bruer og slikt bli stengt om det er sterk vind.


#3

Niobe sa for siden:

Jeg ville aldri rådet noen til å kjøre på tur i dag, men selv hadde jeg nok kjørt sørover på E39 nå. Ikke i min knøttlille el-bil, vel og merke. Ingen meldte problemer på strekningen, i følge 175.no, og foreløpig er vind og kast svakere enn meldt.


#4

Fersken sa for siden:

Jeg landet med fly på Sola litt før kl 17 og det var egentlig ikke noe problem. Litt vind her og der, men jeg hadde kjørt uten problemer.


#5

Dixie Diner sa for siden:

Jeg ble nesten litt skuffet i går, for det var jo knapt mer vind enn det pleier her. Fikk beskjed på jobb at vi måtte sende ut melding til alle foreldre om å komme og hente barna tidlig om mulig, så det var litt dommedagsfølelse og rar stemning, mannen hadde sikret alle løse gjenstander ute og bundet fast alle søppeldunkene, men det ble jo aldri i nærheten sånn som vi hadde trodd. :knegg: Var ute på kjøretur kl 18 og merket knapt vinden.


#6

Niobe sa for siden:

Jeg hadde aldri kommet på at det var noe ekstraordinært i går, nei. Vi kjørte til fjells på kvelden, og har kjørt i langt, langt dårligere forhold, uten stormvarsel.


#7

Hyacinth sa for siden:

Helt enig. Merket knapt en ristning i huset. Men siden flere fly måtte avbryte landingen på Sola, så var det vel antakelig noe.


#8

frukt sa for siden:

Vinden hadde løyet litt så jeg kjørte kystveien, og det gikk helt fint. Min mor satt på, men venninnen hennes som også skulle ha vært med turte ikke. Synes kanskje lokalavisen hypet det opp litt vel mye med live streaming og greier. Men det skjer jo ikke så mye spennende her da. :humre: Etter en storm for noen år siden skrev de om vindens herjinger, og illustrerte saken med et trafikkskilt som hadde blåst overende. :knegg:


#9

Isprinsessen sa for siden:

:knegg: for ett eller to år siden så knakk flere trafikkskilt på Magerøya pga vind.

Bra kjøreturen gikk bra. Jeg synes det er viktig å se på værmelding og ta hensyn til den om en skal ut på veiene eller i fjellet.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.